MONSTRUOZNO! Baka Prase OTPUSTIO TRUDNU ŽENU, završila na ulici, jutjuber KRŠI ZAKON! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase pokazao pravo lice, javnost šokirana njegovim postupkom!

MONSTRUOZNO! Baka Prase OTPUSTIO TRUDNU ŽENU, završila na ulici, jutjuber KRŠI ZAKON! (FOTO)

Foto: ST/N. Pančić, Pixabay.com

Influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, karijeru je započeo kao jutjuber i gejmer, međutim, s obzirom na to da zarađuje ogromne svote novca o kojima rado priča, rešio je i da otvori lanac brze hrane pod nazivom "Kod Bake".

Redovi u kojima fanovi poznatog influensera čekaju hranu ispred restorana su veliki, što je svakodnevnica, a srazmerno tome potreban je i veliki broj zaposlenih.

Foto: Printscreen/Jutjub

Baka Prase

 

- Pre nego što sam otišla na bolovanje, da napomenem da nisam otišla na trudničko bolovanje već sam bila zbog bronhitisa, ja sam njihovim menadžerima obećala da ću raditi do otvaranja porodiljskog. Tačnije, najkasnije do 28 dana do termina porođaja. Poslodavci su bili upućeni da sam ja trudnica, nije im bilo nepoznato. Razbolela sam se, bila sam na bolovanju od 27. marta do 31 marta, i doktor mi je produžio bolovanje do 20. aprila - rekla je gospodđa, pa dodala:

- Ja sam imala u planu da se nakon bolovanja vratim, i da radim sve do termina porođaja, da bih primala bar nešto na porodiljskom, i da imam od čega da izdržavam decu. Ja sam otišla 20. aprila kod doktora, i tada saznajem da sam ja odjavljena. Ugovor mi je važio do 16. aprila. Oni su mene odjavili bez mog znanja. Niko me nije uputio, ni kontaktirao od njih, da bih znala da više nisam u radnom odnosu.

Foto: Youtube.com

Baka Prase

 

- Kontaktirala sam knjigovođu, misleći da možda nisu radili zbog praznika. On me je uputio na jednog od vlasnika, da bi mi razjasnio o čemu se radi. Ja sam ga pozvala, i on mi je rekao da ja nisam otvorila trudničko već obično bolovanje zbog bronhitisa. Oni su svesno prekršili zakon, konktaktirala sam advokate i imam puno pravo na tužbu. Oni su dužni da me vrate na posao, a ukoliko me ne vrate, ja ću pokrenuti radni spor protiv njih i moraju da mi plate odštetu - istakla je ona za Telegraf.

Sagovornica je otkrila kako je uopšte bilo raditi za Bogdana Ilića.

- Ja ne mogu da kažem ništa loše za njega. Mislim da on lično nema ništa sa ovim, čak i da ne zna šta se dešava. Ima tim ljudi koji radi za njega i mislim da su oni za to zaslužni. On je tu više kao reklama, maska, nasmeje se par puta i to je to.

Foto: ATA Images

Baka Prase

 

I ranije je bilo prijava trudnica na nesavesne poslodavce koji krše njihova prava. Zbog toga je formirana i Crna lista poslodavaca. Ukoliko smatrate da ste oštećeni tokom trudničkog ili porodiljskog, savet je da odmah prijavite nadređene inspekciji.

Podsetimo, sve trudnice i porodilje pozivom na 0800-300-307 i izborom opcije dva mogu da prijave poslodavce ako krše njihova prava. Tu možete da dobijete i besplatne savete. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading