ZAUSTAVITE OVOG ČOVEKA! Bahati Baka Prase se ponovo IŽIVLJAVA nad devojkama, zapretio Anji da će je NOKAUTIRATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.04.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ponašanje je šokiralo sve!

ZAUSTAVITE OVOG ČOVEKA! Bahati Baka Prase se ponovo IŽIVLJAVA nad devojkama, zapretio Anji da će je NOKAUTIRATI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je šokirao region svojim bahatim ponašanjem. Naime, on je svoju devojku Anju Blagojević najstrašnije izvređao tokom uključenja uživo. Baki je zasmetalo to što mu je Anja upala u kadar i počela da širi veš.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Baka Prase i Anja Bla

- Ajde idi u p**** materinu, pusti me da radim bre. Našla si sad u pola 12 da prostireš veš. Sisaj j***. Što nisi uključila mašinu u sedam ujutru, da mi sad ne smetaš? - urlao se Baka, dok se Anja sve vreme pravdala kako je mašina tek sada oprala veš:

- Znači nemoj da me nerviraš. J**** li ti, sve ti j****. Nokautiraću te, paščeš kao kruška. Ajde ćuti malo, znači ženo, znaj gde ti je mesto - nastavio je Ilić.

 

 

Video se proširio svim društvenim mrežama, a narod je osudio njegovo ponašanje. Ovo nije prvi put da Jutjubera urnišu komentarima i osuđuju zbog maltretiranja devojaka. Podsetimo, najstrašnije osude dobio je zbog svog nemilosrdnog ponašanja prema influenserki Kiki Đukić, koja je sebi tragično oduzela život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading