STANIJA DOBROJEVIĆ U DRUŠTVU MOĆNIKA IZ SEKTI: Starleta priznala da se plaši šta će se desiti nakon ovog priznanja!

Autor:

Zabava

09.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Doborojević otkrila sve o sektama.

STANIJA DOBROJEVIĆ U DRUŠTVU MOĆNIKA IZ SEKTI: Starleta priznala da se plaši šta će se desiti nakon ovog priznanja!

Foto: D.Kadić

Prva starleta Srbije i rijaliti pobednica Stanija Dobrojević prvi put je progovorila o problemima sa sektama i visokim društvima, o čemu do sada nije govorila u javnosti. 

Naime, ova atraktivna starleta ističe da poznaje velike moćnike iz svih sfera društva, ali da se plaši o tome da priča, budući da ne želi da naiđe na kritike javnosti. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Stanija Dobrojević

 

- Imala sam priliku i imam prijatelje koji su iz tog samog vrha. Međutim, ja verujem u Boga, ali ne volim o tome javno da pričam. Možda već 10, 15 godina radim na sebi, duhovnom putovanju. Plašim se da pričam o tome, jer sam starleta, zabavljačica narodu, ne želim da budem na meti kritika. Ljudi me pitaju šta je ključ uspeha, a to dolazi od toga, a ne kako se ja slikam. Mnogo verujem u Boga, pored toga što izgledam dobro fizički - rekla je Stanija za Ekskluzivno, pa dodala da li je deo Iluminata:

 

- I to se priča? To bi bilo lepo, zašto da ne, sledi nam svetska kriza, dolar je već... Ovde u Srbiji još i super stanje, kako je u Americi, treba ulagati u zlatne porukice. Nemam zlatne poluge, nemojte ozbiljno da shvatite. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Džonko

09.04.2023 22:24

Veruje u Boga a ne bi bilo loše da je u iliuminatima... Daj glupačo mani se oriče i drmi u rukama ili gde god ono što najbolje znaš da obrađuješ... Lupetala bi non-stop samo da bude u centru pažnje... Dohvati se šipke i gledaće te ovi koji te pune. LOVOM I ČIME JOŠ VEĆ...! ¡!!