O PRIVATNOM SNIMKU IVE GRGURIĆ IZ KOLA SVI PRIČAJU: Jedan detalj su svi spazili, o njenom frajeru svi pričaju!

Autor:

Zabava

09.04.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić odvela dečka Nemanju Petoševića u Hrvatsku!

O PRIVATNOM SNIMKU IVE GRGURIĆ IZ KOLA SVI PRIČAJU: Jedan detalj su svi spazili, o njenom frajeru svi pričaju!

Foto: Instagram.com

Hrišćani koji vreme računaju po Gregorijanskom kalendaru danas proslavljaju najveći hrišćanski praznik, uskrsnuće Isusa Hrista.

Tako je pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić jano jutros uputila poruku čestitke njenim pratiocima i ljubiteljima njenog lika, putem svog instagram profila.

Foto: PrintscreenInstagram

Iva Grgurić i Nemanja Petošević

 

Takođe, ona je podelila i video snimak na kom se jasno vidi da putuje i to ni manje ni više nego sa svojim dečkom, Nemanjom Petoševićem, kontroverznim biznismenom. Ona je na taj snimak "zalepila" empotikon zastave Hrvatske, svoje rodne zemlje, te se može pretpostaviti da se zaputila kod svojih, kako bi ovaj praznik obeležila u krugu najmilijih.

 

Na sledećem Instagram storiju, ona je podelila fotografiju svog dečka iz besne mašine, na kojoj se jasno može videti koliko je on zapravo uzbuđen što sa njom ide da obeleži ovaj praznik u Hrvatsku.

- "Preslatki se, lepo je što zajedno slavite sve", "Svako da vam pozavidi", "Iva on u ram da te stavi" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, nedavno su se pojavile spekulacije da je ovaj par raskinuo svoju vezu, a kako se ni jedno ni drugo nije oglašavalo, ubrzo su tačku na ove spekulacije stavili zajedničkom fotografijom na Instagramu. Takođe, Iva je nedavno govorila o trudnoći i braku sa njim, ali je i u više navrata istakla da je upoznala Nemanju sa svojim roditeljima, koji su zadovoljni novim zetom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading