STRAVIČNE SCENE NA ULICAMA NOVOG SADA ZBOG BAKE PRASETA: Deca izleću na ulice pred kola, javni apel na roditelje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.04.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negativan uticaj Bake Praseta se širi kao virus, roditelji budite na oprezu, jer deca vam mogu nastradati na ulicama.

STRAVIČNE SCENE NA ULICAMA NOVOG SADA ZBOG BAKE PRASETA: Deca izleću na ulice pred kola, javni apel na roditelje! (VIDEO)

Foto: Tanjug, ST/N. Pančić

Fenomen ,,Baka Prase" širi sve veći negativan uticaj na omladinu, o čemu svakodnevno imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama. Jutjuber i influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je otvorio lanac brze hrane po Beogradu, o čemu smo već ranije pisali. 

Foto: Youtube.com printscreen

Baka Prase udara devojku Anju Blagojević

 

Njemu su čak zbog negativnog uticaja obijali i palili lokale, a sada je odlučio da svoj biznis prenese i na ostale gradove Srbije. Ovog puta snimak koji je izazvao potpuni haos na društvenim mrežama jeste sa otvranja lokala pomenutog jutjubera u Novom Sadu. Na Instagramu se pojavio snimak na kom se može videti kako maloletna deca izleću na ulicu, stajaći u redovima ispred lokala. 

Odmah se uputio javni apel na roditelje da se pripaze za sigurnost dece, budući da se u nekoliko kadrova može videti da deca bukvalno izleću pred automobil koji je samo prolazio tuda. 

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Baka Prase restoran

 

- Otvaranje restorana Bake Praseta u Novom Sadu u Futoškoj ulici, pazite se, jer deca izleću na put i ne gledaju - piše u opisu video snimka koji je postao viralan na Instagramu. 

U nastavku možete pogledati kako je izgledala dramatična situacija na ulicama Novog Sada:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, Baka Prase je već poznat od ranije da ima loš uticaj na omladinu, o čemu su i roditelji govorili javno. Deca bezuslovno prate njegov rad, a vrlo često njegov neprimereni rečnik promoviše u video snimcima. Sa druge strane, mogu se videti i scene nasilja u njegovim snimcima, kao i propagiranja nedozvoljenih supstanci, o čemu smo ranije izveštavali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading