ŠIJAN ŠIRI PORODIČNI BIZNIS RODIĆA! Bojana i Mirko se bacili na PRODAJU pilića, zakupili TEZGU na ovoj pijaci!

Autor:

Zabava

22.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada bračni par uživa sa sinom Vukanom, a ovo će im biti dodatni izvor novca!

ŠIJAN ŠIRI PORODIČNI BIZNIS RODIĆA! Bojana i Mirko se bacili na PRODAJU pilića, zakupili TEZGU na ovoj pijaci!

Foto: Republika, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Porodica Rodić se dugi niz godina bavi poljoprivredom i uzgajom pilića, a u žižu javnosti su došli nakon ulaska Bogdane Rodić u vezu, a potom i brak sa Veljkom Ražnatovićem. Potom se ui Bogdanina sestra Bojana udala za Mirka Šijana, a kako portal Pink.rs saznaje, ona se vratila porodičnom biznisu i iznajmila je tezgu na Bajlonijevoj pijaci.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana i Mirko

Prema rečima izvora gorepomenutog portala, Mirko je uključen u biznis porodice Rodić.

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkriva izvor i dodaje:

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda - zaključuje izvor za Pink.rs

Republika

Foto: ATA Images

Bojana i Mirko

Bogdana i Veljko su nakon sina Željka pre nekoliko dana dobili i Krstana, dok je Bojana Mirku rodila sina Vukana u januaru ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rizla

22.04.2023 20:05

Obični pilićari