ZAGLAVLJENA U AMERICI! Igor Kojić posetio Natašu, pohvalili se fotkama iz LUKSUZNOG hotela! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica već godinama ne može da dođe u Srbiju, a rođeni brat je odlučio da je poseti!

ZAGLAVLJENA U AMERICI! Igor Kojić posetio Natašu, pohvalili se fotkama iz LUKSUZNOG hotela! (FOTO)

Foto: instagram.com/natashakeymusic

Igor i Nataša

Pevačica Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, već 13 godina živi u Americi, a kako se spekuliše, očajnički pokušava da dobije papire. Do američkih papira je teško doći, a ona je navodno zatražila azil kao pripadnica LGBT zajednice.

Republika

Foto: PrintscreenInsatgram

Nataša Kojić

- Sad već davne 2019. godine bilo je 10 godina otkako je Nataša u Americi, iako je očekivala da će dobiti njihove papire, to se nije desilo. Znala je da će ako napusti zemlju, uslediti zabrana povratka, pa je sa advokatom gledala šta može da uradi, pa je po njegovom savetu zatražila azil kao lezbijka. U obrazloženju je navedeno da kao pripadnici LGBT populacije u svojoj zemlji može da joj bude ugrožena bezbednost pa zato traži zvaničan ostanak u Americi. Velike su verovatnoće da dobije boravak. Taša tamo radi, probija se, muči, ali od svog cilja ne odustaje. Stvara muziku, za nju se zna, imala je i neke filmske uloge, a sada je deo ekipe novog filmskog ostvarenja "Megan", koje se prikazuje u bioskopima širom sveta, kao i na popularnoj platformi Netfliks. Na ovom projektu je radila pod imenom Taša Kej i njena porodica je jako ponosna zbog ovog uspeha - rekao je nedavno izvor za Svet.

Republika

Foto: Instagram.com/natashakeymusic

Nataša Kojić

Kako Taša ne može da dođe u Srbiju zbog papira, izgleda da je njen brat Igor je odlučio da je poseti. Kojićeva se trenutno nalazi u Majamiju, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram je podelila snimak iz jednog luksuznog hotela. Usnimila je pogled sa terase, a potom i fotografiju sa stepeništa.

- Foto kredit ide mom batici Igoru Kojiću. Sva prava zadržavaju stepenice - napisala je Taša.

Republika

Foto: Instagram.com/natashakeymusic

Nataša Kojić

 

Ovu fotografiju je podelio i Igor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading