JOKIĆ POSLE NOVOG TRIPL-DABLA! Moramo da OVO uradimo!

Autor:

Sport

22.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver je i u trećoj utakmici savladao Minesotu i poveo sa 3:0 u plej-of seriji.

JOKIĆ POSLE NOVOG TRIPL-DABLA! Moramo da OVO uradimo!

Foto: Tanjug/AP

Smeši se "metla" Timbervulvsima, koji ni pred svojim navijačima nisu uspeli da zaustave fenomenalnog Nikolu Jokića.

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige završio je utakmicu sa novim tripl-dablom, ukupno sedmim u plej-ofu tokom karijere, a na kraju je upisao 20 poena, 12 asistencija i 11 skokova.

Posle meča srpski centar nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenog trijumfa.

- Bilo nam je potrebno da pobedimo. Nismo želeli da ih vratimo u život, da im damo nov život. Želeli smo da budemo agresivni, da mi prvi napadnemo i zaadamo udarac i da oni moraju da reaguju na nas. To nam je bio plan - rekao je Nikola Jokić.

Foto: Tanjug/AP

 

"Grumenje" je sada na skoru 3-0 i još jedan uspeh ih deli od plasmana u polufinale "zapada", ali i da brže od ostalih timova preskoče prvu prepreku, već nakon četiri utakmice.

- Imamo poštovanje, jer znamo da su opasan tim. Nismo želeli da im dozvolimo da igraju slobodno. Moramo da imamo isti pristup, jer će oni biti agresivni, a mi moramo da budemo još agresivniji kako bismo kontrolisali meč. Znamo šta moramo da radimo, mi nismo pod pritiskom - istakao je Jokić.

Naredni četvrti duel između "vukova" i Nagetsa igra se u Mineapolisu, u noći između nedelje i ponedeljka, od 3.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ukoliko se plasiraju u polufinale Zapadne konferencije, Denver će igrati protiv boljeg iz duela Finiks - LA Klipersi. Trenutno Sansi vode protiv tima iz Los Anđelesa sa 2:1 u seriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading