NAVIJAČI MISLE DA JE JOKIĆ IGRAO MAKARENU! Nikola MAHAO ka sudijama zbog NEPRAVDE! Evo kako su OŠTETILE Srbina! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić bio je među najboljim igračima u pobedi Denvera nad "vukovima" u Mineapolisu.

NAVIJAČI MISLE DA JE JOKIĆ IGRAO MAKARENU! Nikola MAHAO ka sudijama zbog NEPRAVDE! Evo kako su OŠTETILE Srbina! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Nagetsi su slavili rezultatom 120:111, a srpski centar je meč završio sa sedmim tripl-daplom ukupno u plej-ofu. Jokić je upisao 20 poena, 12 asistencija i 11 skokova i, uz najefikasnijeg Majka Portera Džuniora, bio najbolji pojedinac u timu.

Tokom utakmice sa Minesotom, Srbin je često bio "meta" protivničkih igrača, koji nisu birali sredstva da ga zaustave.

"Džokeru" je, međutim, u trećoj četvrtini "prekipelo", pa je tražio od sudija da ga malo zaštite i počnu da sviraju faulove nad njim.

Navijači na društvenim mrežama su, ipak, shvatili da je Nikola Jokić igrao u ritmu čuvene "Makarene", te su počeli da zbijaju šale na njegov račun kako je otplesao besprekorno celu legendarnu numeru.

Ukoliko se, ipak, pogleda statistika utakmice Minesota - Denver, dolazi se do konstatacije da su sudije bile nemilosrdne prema Jokiću, ne dozvolivši mu nijednom da stane na liniju za slobodna bacanja.

Naime, Jokić nije izveo nijedan "penal" protiv Timbervulfsa, što dovoljno govori kakav je tretman imao kod arbitara u trećoj utakmici plej-of serije.

Uprkos tome, Nagetsi su ostvarili pobedu i poveli sa 3:0, pa će u narednom duelu imati priliku da "ometlaju" domaćina u Mineapolisu.

Sledeći okršaj "vukova" i "grumenja" zakazan je u noći između nedelje i ponedelka od 3.30 časova po srednjeevropskom vremenu. Denver ima ubedljivo vođstvo i na odličnom je putu da se plasira u polufinale "zapada".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading