DŽORDANE, SRBINE! Amerikanac po srpski TRI PUTA izljubio Jokića! Urnebesna scena NASMEJALA publiku u Koloradu!

Autor:

Sport

20.04.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrač Nikole Jokića brzo naučio lekcije koje mu je Srbin davao.

DŽORDANE, SRBINE! Amerikanac po srpski TRI PUTA izljubio Jokića! Urnebesna scena NASMEJALA publiku u Koloradu!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera savladali su i u drugom meču plej-of serije Minesotu rezultatom 122:113, a srpski centar Nikola Jokić postigao je 27 poena i po devet skokova i asistencija.

Nagetse je do pobede vodio Džamal Marej sa 40 koševa, ali je "Džoker" ispisao nove rekorde, pošto je proslavio jubilarnu 50 utakmicu u plej-ofu i postao prvi igrač koji je u tom periodu stigao prosečno od bar 25 koševa, 10 uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Posle pobede tima iz Kolorada, nizale su se čestitke na Jokićev račun, pa je Srbinu čestitao i njegov saigrač Deandre Džordan, ali na spektakularan način.

Amerikanac je prišao Nikoli i izljubio ga tri puta u obraz, kako to nalaže red u Srbiji. Ono što je zanimljivo da to nije prvi put da Džordan koristi tradicionalne srpske običaje.

Džordan je to uradio i krajem marta kada su se sastali Denver i Milvoki, a lekciju od Jokića kako se to radi, Deandre je brzo naučio.

Ova scena oduševila je i prisutnu publiku, pa se ubrzo njihovo "ljubljenje" proširilo i po društvenim mrežama.

Serija se sada seli u Mineapolis, dok će Timbervulfsi biti na velikom ispitu, jer će Nagetsi bar jednim trijumfom na gostovanju Minesoti imati meč loptu za prolazak u narednu fazu NBA plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading