KADA GA JE VIDELA, POČELA JE DA SE SMEJE - TO ME UNIŠTILO! Muškarac ispričao sramotu koju je doživeo prilikom intimnog odnosa, uporedila ga sa POVRĆEM!

Autor:

Lifestyle

20.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega je ovo bolna tema, zato je i zatražio pomoć.

KADA GA JE VIDELA, POČELA JE DA SE SMEJE - TO ME UNIŠTILO! Muškarac ispričao sramotu koju je doživeo prilikom intimnog odnosa, uporedila ga sa POVRĆEM!

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jedan muškarac podelio je svoju ispovest. Naime on smatra da ima mali penis, ali da je i pored toga uvek uspevao da zadovolji ženu - sve do sada. Svoj problem podelio je sa savetnicom "Suna" i tražio pomoć:

- Iako imam maleni penis, uvek sam mogao zadovoljiti ženu, do sada. Kad god pokušam postići erekciju sa svojom trenutnom partnerkom, ona nestane. Još gore, poslednji put kad se to dogodilo smejala se koliko mi je mali. Imam 30 godina i moj penis je samo nekoliko centimetara u erekciji - gotovo mikro penis - priča on i objašnjava dalje:

- Nekada je to bio pravi problem kad sam bio mlađi, ali naučio sam da mogu namamiti ženu u krevet svojim samopouzdanjem i smislom za humor. I znam kako iskoristiti svoju veličinu da pružim zadovoljstvo. Ali u poslednje vreme bio sam s nekim ko mi se stvarno sviđa i želim da je impresioniram.

Foto: Shutterstock

Žena odbija muškarca u krevetu

Njega je uništilo to što je devojka prokomentarisala da mu je penis kao pečurka, misleći na veličinu. Od tada ona ga ne uzbuđuje.

- Od tada ne mogu da se uzbudim jer se stalno sećam njenog smeha i okrutne šale. Zbog toga osećam se depresivno - kaže on iskreno.

Savetnica mu objašnjava:

- Vaša partnerka verovatno se nasmejala zbog neprijatnosti, a ne vašem penisu. No kako je reč o osetljivoj temi, razumljivo je da vas njena reakcija povredila. Nedostatak samopouzdanja i teskoba zbog toga je razlog zašto više ne možete postići erekciju. Razgovarajte sa njom o tome kako se zbog nedostatka erekcije osećate potišteno. Svaka pristojna osoba bi vas uverila i radila s vama na poboljšanju vašeg samopouzdanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading