ON POTROŠI PET MINUTA NA ODNOS I ODE DA SE NAPIJE: Žena BRUTALNO isprozivala tate i pokrenula raspravu - Da li bi trebalo dete da “nosi” očevo prezime?

Autor: N.J.

Lifestyle

19.04.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednoj ženi nije se dopala ideja da joj dete nosi očevo prezime.

ON POTROŠI PET MINUTA NA ODNOS I ODE DA SE NAPIJE: Žena BRUTALNO isprozivala tate i pokrenula raspravu - Da li bi trebalo dete da “nosi” očevo prezime?

Foto: Shutterstock

Obavezno uzimanje očevog prezimena  nekim ženama uopšte se ne dopada. Sa druge strane, određene smatraju da je zadržavanje svog prezimena i davanje istog detetu realan korak s obzirom na to da je majka ta koja se više “namučila”. Takvog mišljenja je i sledeća žena koja je svoju ispovest napisala i time pokrenula raspravu: Da li bi dete trebalo da ima očevo prezime ili ne? 

Foto: Shutterstock

Planiranje venčanja

- Mnogo me iritira to što dete koje ja nosim devet meseci, uz sve što ide uz trudnoću, natečenost, povraćanje i milion drugih problema i koje ja rađam, po automatizmu nosi očevo prezime, jer zaboga mora njegova loza da se produži! Ja odradim sav posao, prolazim pakao da bih ga donela na svet, a njegovo je da potroši pet minuta na odnos i da se napija u kafani dok ja u bolovima ležim u bolnici i još dete mora da nosi njegovo prezime?! To je kićenje tuđim perjem. Ako ću već da prolazim kroz ceo taj horor onda ću detetu dati svoje prezime, realno zaslužujem to mnogo više nego otac deteta! - piše u ispovesti na TikTok - u. 

Većinom, žene su je podržale objašnjenjem da je zaista to i istina jer ipak je majka ta koja podnosi najveću žrtvu. Sa druge strane, mnogi tvrde da nije u pravu jer veruju da žena ne bi “mogla” da iznese trudnoću bez podrške partnera. Jedno je sigurno, a to je da bi svako trebalo da radi ono što misli da treba.

Koji stav vi zastupate i šta je za vas tačno? 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading