POSLE DEVET GODINA SAZNALI SU ŠOKANTNU ISTINU O SVOM BRAKU! Od zaprepašćenja drže se za glavu, a stigao i papir koji je sve potvrdio!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon toliko godina braka počela je da preispituje njihov odnos.

POSLE DEVET GODINA SAZNALI SU ŠOKANTNU ISTINU O SVOM BRAKU! Od zaprepašćenja drže se za glavu, a stigao i papir koji je sve potvrdio!

Foto: Instagram/ hkalmar

Znate li nekoga iz okruženja koga smatraju savršenim parom? Takvi su Hana i Tane Kalmar koje pratioci na društvenim mrežama opisuju samo najlepšim rečima. Ipak, neočekivano otkriće navelo ih je da se pitaju šta dalje. Ona je na svom TikTok nalogu podelila vest koja ih je sve uznemirila.

Ona je u srodstvu sa svojim suprugom!

Saopštila je da su deveto koleno i da razmišlja da se razvede. Kako je video tekao ona se udarala po glavi i objašnjava da ne zna šta će da radi. Inače, oni su u braku već devet godina i ovo je veliki šok za sve.

Foto: Instagram/ hkalmar

Hana se slika

Hana je objasnila da su rođaci koje razdvaju dve generacije. Svi su krenuli da komentarišu i da se čude njihovoj priči, a jedna korisnica podelila je slično iskustvo:

- Izlazila sam sa svojim rođacima i sestričinama, ali njihov tata nije bio u rodu sa mnom pa kao da ni ja nisam bila u rodu sa njim - kaže.

I drugi delili su svoje priče koje imaju sličan epilog:

- Moja tetka i teča su saznali da su rođaci peto koleno, ali njima je to u redu, brojevi samo čine da zvuči kao da je blizu - napisao je drugi korisnik i time je tešio.

Neki su se interesovali kako je tak to sada saznala, a Hana je objasnila da je videla porodično stablo i na taj način otkrila istinu, prenosi "Sun".

Oni su i dalje zajedno, i deluju kao srećan par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading