UNIŠTILE GA! Četiri devojke imale su ISTOG momka pa se našle da ga dokrajče, a njegov BLAM snimile, a onda ŠOK za njih - JAVILO SE JOŠ 48 ŽENA (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

12.04.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su saznale da imaju istog momka, odlučile su da se nađu i odu kod njega.

UNIŠTILE GA! Četiri devojke imale su ISTOG momka pa se našle da ga dokrajče, a njegov BLAM snimile, a onda ŠOK za njih - JAVILO SE JOŠ 48 ŽENA (VIDEO)

Foto: TikTok/ _glamanda_

Četiri devojke imale su istog momka, što su nedavno i saznale. Momenat kada ga razotkrivaju podelile su na društvenim mrežama. Amanda, jedna od njih, upoznala je muškarca preko aplikacije i izlazili su više od mesec dana. Odmah su "kliknuli" i počeli su da se viđaju.

- A onda sam primetila neko čudno ponašanje. Počeo je odlaziti na duže vremenske periode, kuje neke planove, a zatim mi je davao i neke bezveze razloge - kaže ona.

Postalo je jasno zašto se ponaša sumnjivo nakon što je na Instagramu primila poruku od jedne od ostalih devojaka koja ju je pitala izlazi li s njim. Devojka joj je objasnila:

- Pa ja sam mu devojka. Ovde sam s njegovom drugom devojkom i još jednom sa kojom izlazi - rekla joj je.

Foto: TikTok/ _glamanda_

Devojke pošle kod muškarca koji ih je prevario

Amanda je mirno prihvatila da je dečko varao, ali nisu želele tek tako da stvar prepuste slučaju. Inače, na Fejsbuku postoji grupa koja se zove "Izlazimo li sa istom osobom?". Amanda tvrdi da je tu videla fotografiju njenog dečka gde se javilo još 48 žena i reklo da izlazi sa njim.

- Sumnjamo da ima još devojaka i da će se takvo ponašanje nastaviti. Ovaj čovek laže i manipuliše, govori vam ono što želite čuti, i to je strašno, to je iskreno strašno. I kao što sam rekla, ovo je sve radi zaštite žena. Ne želim da se ovo dogodi bilo kome drugom. Želim da one budu sigurne i da paze jedna na drugu - kaže ona.

Tvrdi da je bio seksualno aktivan s više žena, a sumnja da su neke bili istog dana sa njim, zbog čega situaciju smatra zabrinjavajućom. Nijedna od devojaka nije mu se vratila i sada su sve jedna drugoj podrška.

Objavila je video na TikTok - u s fotografijama svake od žena kako bi se znalo sa kime je bio. Posle toga devojke su zajedno izašle u grad i sada se druže:

- Povezane smo za ceo život i sada smo prijatelji. Poveramo jedan drugoj sve i podržavamo se, dogodilo se ono što se dogodilo, i dovoljno smo blagoslovljene da ne prolazimo kroz to same. Ostaćemo prijatelji - kaže Amanda.

@_glamanda_ Replying to @_itsericaalexandra ♬ original sound - Glamanda

Inače, one su ga uhvatile tako što jedna od njih stoji ispred njegove kuće i pita da li mu se sviđa njena odeća, govori kako joj nedostaje i širi ruke da ga zagrli, dok ostale tri čekaju skrivene. Kaže mu da želi da upozna njene prijateljice, a onda se suočava sa sve četiri devojke. Muškarac samo pita čemu ovo i zatvara vrata, prenosi "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading