MORAM OD NEČEGA DA ŽIVIM! Krila trudnoću skoro ŠEST MESECI, a svaki dan oblačila kratke majice, evo kako je to uspela (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

12.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen "nestajući stomak" raspametio je ljude!

MORAM OD NEČEGA DA ŽIVIM! Krila trudnoću skoro ŠEST MESECI, a svaki dan oblačila kratke majice,  evo kako je to uspela (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ katia_dancebody

Katia Prajs je trener i ona zarađuje od časova koje drži ženama, a one igraju zajedno sa njoj. Trening se sastoji od toga da više "igrate" odnosno zasnovano je na uživanju i pomeren je fokus sa vežbanja kako bi delovalo da ne ulažete nešto posebno snage, a zapravo mršavite.

- Gledaj kako pokušavam da sakrijem trudnoću, zato što je ovo nešto od čega živim - napisala je ona u opisu videa koji je podelila. 

Ona je pokazivala stomak po nedeljama, čak je trenirala i u topovima i kratkim majicama, ali isti se nije ni nazirao. Sve do 16. nedelje trenirala je u sportskim topovima, a kada je stomak počeo da se vidi onda je obukla bodi. Posle 17. nedelje prešla je na široke majice. Zanimljivo je da se u 20. nedelji jasno videlo da nije reč o nadutosti ili nečemu sličnom, već da je trudna, ali ona je i dalje krila stomak. U 21. nedelji ženskoj grupi koju trenira zvanično je pokazala stomak i sve su bile oduševljene.

Krila je trudnoću skoro 6 meseci i uspela je u tome!

Katia je objasnila sam proces na TikTok - u i pojasnila razlog zašto je krila trudnoću:

- U prvom tromesečju bilo je neverovatno teško biti energičan i pojaviti se pred svojim klijentima, a istovremeno sam pokušavala zadržati trudnoću u tajnosti. Pokušala sam da budem kreativna s odećom za vežbanje dok sam čekala rezultate testova od mog doktora... Neki dan je delovalo, neki dan nije! Ništa nije bolje od toga da konačno možete slobodno razgovarati o tako željenoj trudnoći. Doktor mi je dopustio da nastavim sa vežbanjem, ali uvek bi trebalo da se javite doktoru pre nego što započenete program vežbanja tokom trudnoće. Neko pravilo koje je u redu: Sve što ste radili tri meseca pre trudnoće, možete i tokom trudnoće.

@katia_dancebody In my first trimester, it was incredibly difficult to find the energy and show up for my clients, while also trying to keep my pregnancy a secret. I tried to get creative with workout outfits while we waited for test results from my doctor… some days it worked, some days it didn’t! Nothing feels better than FINALLY being able to freely talk about this very wanted pregnancy. Important disclaimer: my doctor cleared me to continue my workouts, but you should always check in with your healthcare provider before starting a workout program during pregnancy. A good rule of thumb is whatever you were doing consistently 3 months before you got pregnant, should be fine to do during your pregnancy. #firsttrimester #pregnancyjourney #pregnanttiktok #pregnantworkout ♬ Pon De Replay - Ed Marquis & Emie

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading