"OTAC BI MI POLOMIO NOGE": Sraman ples ćerke pred roditeljima, vrti pred tatom i sve joj ispada, a majka učestvuje (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

15.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ova porodica prešla granicu?

"OTAC BI MI POLOMIO NOGE": Sraman ples ćerke pred roditeljima, vrti pred tatom i sve joj ispada, a majka učestvuje (VIDEO)

Foto: TikTok / nina.rz__

Jedna porodica iz Francuske proslavila se na TikTok - u zavodljivim igranjem starije ćerke Nine. Ona ima profil na pomenutoj društvenoj mreži koji u poslednje vreme zasniva samo na vrućim koreografijama pred tatom i mamom. U jednom videu oni su se predstavili, a ona nam je otkrila da ima samo 20 godina.

Tata i mama izgledaju mladoliko i rado učestvuju u kreiranju sadržaja za njene društvene mreže.

Na snimku se vidi kako devojka provokativno igra, spušta haljinu i mrda zadnjicom pred roditeljama. U preuskoj haljini samo što joj nije sve doslovno ispalo. Obline je jedva obuzdala i mnogi ovakav ples i igranje, pogotovo pred ocem, smatraju neprikladnim.

Jedan ples posebno je u centru pažnje i skupio je čak 40 miliona pregleda. Nina pleše u kratkoj srebrnoj haljini, dok joj otac stoji sa desne, a majka sa leve. Mama se povremeno ubacuje i pomaže joj. Na kraju, otac pokriva kameru rukom. U opisu videa napisala je: "Zašto moj otac sve mora da pokvari na kraju?".

Komentari ispod videa i nisu bili tako lepi, jedni su poručivali da je ovo strašno, a drugi da im roditelji nikada ne bi dozvolili da se na ovaj način snimaju.

- Otac bi me bacio sa terase - piše jedna devojka.

- Otac bi mi polomio noge kada bih tako igrala - nastavljaju u komentarima.

- Imam takvu ćerku i trenutno mi nije dobro - poistovetila se jedna osoba.

To su bili samo neki od komentara ispod videa koje objavljuje. Nije svima ovakav ples nedopustiv, te je video skupio čak dva miliona sviđanja.

@nina.rz__ Ils suivent enfin le délire 😭 pourquoi mon père gâche tout à la fin ?💀 Insta : nina.rz__ 💕 #pourtoi #foryou #foryoupage #dad #mom #trend #dance ♬ original sound - Mia Mugavero

Šta vi mislite o ovom plesu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading