BEZ BRUSHALTERA I OBRVA DOŠLA NA CRVENI TEPIH: Bradavice u prvom planu vide se kroz PREUSKU haljinu, a mnogi kažu da nije ni nalik sestri! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.03.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez brushaltera i obrva, a bradavice se jasno ocrtavaju.

BEZ BRUSHALTERA I OBRVA DOŠLA NA CRVENI TEPIH:  Bradavice u prvom planu vide se kroz PREUSKU haljinu, a mnogi kažu da nije ni nalik sestri! (FOTO)

Foto: Instagram/ noahcyrus

Noa Sajrus, sestra pevačice Majli Sajrus oštrim izgledima za Nedelju mode u Parizu doslovno je ubijaja! Da počnemo od mrežaste haljine sa kapuljačom koja je otkrila donji veš. Ništa manje, sledi haljina bez prednjeg dela sa ogrlicom koja joj je malo prikrila grudi. Njena sestra se ovoga puta nije pojavila na Nedelji mode, ali Noa je svakako "odnela" svu pažnju modnim izborom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah Cyrus (@noahcyrus)

Na reviji Stele Makartni u Parizu, Noa se odlučila za elegantnu, narandžastu haljinu. Kako joj se ništa ne bi ocrtavalo nije obukla brushalter, ali su se zato grudi jasno videle. Kako bi leđa bila besprekorno čista bez ikakvih tračica od brushaltera, odlučila je da ga ovoga puta ne obuče. Ekscentričan izgled upotpunila je crna ravna kose i bledo lice bez šminke.

Foto: PRofimedia

Noa Sajrus na Nedelji mode

Zapravo kada se malo bolje zagledate možete primetiti da ima bledo rumenilo, sjaj za usne i nežan puder.

Hrabar izgled!

Iako je možda minimalno našminkana to se jedva primeti sa fotografijama. Ogroman kontrast prave njene obrijane obrve. Na reviji smestila se pored velike zvezde Avril Lavigne. Zajedno su u prvom redu osvajale poglede prisutnih. Inače, i Noa se bavi muzikom, poslednji album objavila je u septembru 2022. godine, prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading