ČUČNULA, NIJE SE NI POTRUDILA DA SAKRIJE MEĐUNOŽJE: Ruska lepotica pozirila potpuno NAGA, a svi gledaju u štikle (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.03.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozirala je potpuno naga.

ČUČNULA,  NIJE SE NI POTRUDILA DA SAKRIJE MEĐUNOŽJE: Ruska lepotica pozirila potpuno NAGA, a svi gledaju u štikle (FOTO)

Foto: Instagram/ irinashayk

Irina Šajk pozirila je naga za novu kampanju Marka Džejkobsa za proleće 2023. godine. Ona je pokazala fenomenalnu figuru u okviru reklame gde učestvuje i jedna od sestara Kardašijan, Kendal.

Na jednoj od fotografija ona nosi samo bele štikle sa platformom, a dizajniranom torbom nije ni pokušala da krije međunožje. Kaiš od torbe bio joj je zavezan na butini, a drskim pogledom u kameru izgledala je još zavodljivije.  Potpuno prirodno našminakana, sa zalizanom kosom i naga raspametila je javnost. Njena energija oseća se i preko fotografija, a neki kažu da je to sasvim opravdano.

Foto: www.profimedia.rs

Irina se krije

Šuška se da se Irina pomirila sa bivšim partnerom Bredli Kuperom sa kojim je bila od 2015. do 2019. godine. Oni imaju ćerku Leu koju često zajedno vode na putovanja. Ovoga puta viđeni su kako se drže za ruke i time su ponovo pokrenuli priče da se desilo pomirenje, a pogotovo nakon što su letos obelodanili kako se provode na zajedničkom letovanju na Bahamima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Mnogi se pitaju da li je za energiju koju nam prenosi preko fotografija upravo zaslužan njen bivši partner i glumac, piše "Dejli mejl". Šta god da je razlog, ona na svakoj fotografiji izgleda perfektno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading