U KRZNU I KRISTALIMA A SVE SE VIDI: Bez ijedne operacije pevačica oduvala i duplo mlađe - Sevaju gole noge i grudi! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

02.03.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dovoljno je bilo da obuče jednu haljinu i priredi spektakl.

U KRZNU I KRISTALIMA A SVE SE VIDI: Bez ijedne operacije pevačica oduvala i duplo mlađe - Sevaju gole noge i grudi! (FOTO)

Foto: Instagram.com/nicolescherzinger

Nikol Šerzinger je američka pevačica, plesačica i glumica, a ovoga puta pokazala je drugu stranu sebe. Odlučila je da svim vernim fanovima pokaže deo fotografisanja kroz jedan kratak video. Vitku figuru smestila je u svetlucavu haljnu, a već je opšte poznato koliko je ova žena zgodna i to u petoj deceniji.

Duboki izrez pokazivao je njen dekolte, a zanimljivi detalji na haljini došli su do izražaja. Osim toga, haljina je imala nizove manjih i većih komada koji su zašiveni, a donji deo od resa otkrivao je njene zategnute noge. Preko je nosila bundu od veštačkog, belog krzna.

S obzirom na to koliko je stajling upadljiv, odlučila je dodatno da ga "začini" te je sve upotpunila velikim zelenim prstenom koji je tek na nekoliko fotografija došao od izražaja. Takođe, nije propustila priliku ni da ponese na oko teške i velike minđuše koje su perfektne uz ovu kombinaciju.

Očigledno ljudi zaduženi za njen stajling odlučili su da se šminka uklopi uz autfit te su izabrali minimalno, dok su usne oivičene crvenim karminom. Inače, mnogi povezuju njen fantastičan izgled sa raskidom koji se desio. Jer znate kako kažu - nakon raskida sve vam u životu krene na bolje.

Ona je stavila tačku na vezu sa ragbi igračem Tomom Evansom, najavljivali su i svadbu ali to se nije dogodilo. Izvori su govorili da je njihov odnos bio neverovatan kao i da su oni želeli da svi vide koliko su srećni.

Inače, ona je jedna od sudija u okviru takmičenja koje je počelo da se emituje 15. februara, piše "Sun". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading