RAK ME NE SPREČAVA DA SE PROVOKATIVNO SLIKAM ZA "ONLI FANS": Otkrila prvi signal bolesti koji su lekari ignorisali čak PET godina - "Muškarci vole devojke bez kose"

Autor:

Lifestyle

01.03.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima rak, ali kako kaže to je ne sprečava da deli provokativne slike na Onli fans - u.

RAK ME NE SPREČAVA DA SE PROVOKATIVNO SLIKAM ZA "ONLI FANS": Otkrila prvi signal bolesti koji su lekari ignorisali čak PET godina - "Muškarci vole devojke bez kose"

Foto: Profimedia

Mia

Mia Ričardson ima rak, a kao posledica terapije javio se gubitak kose. Ipak, nije želela da ostavi posao, pa je nastavila da se bavi radom na stranici Onli fans. 

Inače, ona je imala bolove od 15. godine, a danas ima 21. Svi su joj govorili kako su bolovi u bokovima posledica lošeg položaja pri spavanju. Ali kada joj se 2022. godine stvorila kvržica na telu videla je da to nije baš tako naivno. Biopsija je kasnije rezultirala potvrdom da je reč o tumoru. Ove godine u martu bi trebalo da ode na operaciju uklanjanja tumora.

- Bio je veliki šok kada sam saznala da se radi o raku. Mislila sam da je to velika cista - priča i dodaje:

- Kvržica je još uvek jako bolna. Brinula sam se kako će gubitak kose uticati na mene psihički, jer moj posao zavisi od mog izgleda. Ali muškarci vole ćelave devojke. Bila sam dosta pozitivna kada sam prvi put objavila slike gde nemam periku. Imam rak, ali još uvek sam seksi - priča iskreno ona.

Foto: Profimedia

Mia u seksi kompletu

Otkrila je prve simptome bolesti.

- Uvek su mi govorili da imam nejednake kukove i da me boli zbog toga. Ali onda sam primetila da se stvara kvržica i bilo je jako bolno. Doktor je odmah znao da je to rak, a ja sam mislila da je cista koja se lako uklanja - priča i objašnjava da se rak proširio na pluća, ali su uspeli da ga tu zaustave.

Ona još uvek radi na Onli fans - u, samo sada je mnogo otvorenija i sigurnija u sebe zbog čega više čak ni perike ne nosi, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading