ERAKOVIĆ UZBUĐEN: "Jedva čekam DERBI, bodovna razlika ne znači ništa!"

Autor:

Sport

01.03.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jasan štoper crveno-belih.

ERAKOVIĆ UZBUĐEN: "Jedva čekam DERBI, bodovna razlika ne znači ništa!"

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju u petak, od 19 časova, 169. večiti derbi.

Pred meč koji će biti odigran na "Marakani", oglasio se i Strahinja Eraković, koji je istakao da jedva čeka da istrči na teren u petak.

- Izuzetno sam nestrpljiv i jedva čekam da istrčim na teren u petak. Mnogo volim 'večite' derbije, atmosferu koja se stvori, kao i taj pozitivan pritisak sa kojim sam naučio da se nosim još u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Siguran sam da nas očekuje fudbalski spektakl koji će upotpuniti 'Marakana' i atmosfera koju prave naši navijači - rekao je Eraković, preneo je klupski sajt.

Istakao je i da nema lepšeg osećaja nego zabeležiti pozitivan rezultat protiv najvećeg rivala.

- Naravno, i nama igračima je derbi veoma bitan, reč je o utakmici koja je izuzetno važna za samopouzdanje i nema lepšeg osećaja nego ostvariti pozitivan rezultat u najvećem meču srpskog fudbala - dodao je 22-godišnji fudbaler.

Foto: Starsport

Strahinja Eraković u dresu Crvene zvezde

Za kraj, istakao je i da on i njegovi saigrači ne razmišljaju o bodovnoj razlici na tabeli Superlige.

- Ne razmišljamo o bodovnoj razlici, niti će ta prednost da utiče u smislu našeg pristupa meču. Pripremamo se dobro tokom cele nedelje, atmosfera u ekipi je fantastična, koncentrisani smo i željni da obradujemo naše navijače koji će, siguran sam, ispuniti 'Marakanu'. Posle derbija nas čeka i proslava rođendana, u utakmici protiv Novog Pazara koja je na programu 11. marta, tako da ćemo imati motiv više i u tom smislu da izborimo dobar rezultat - zaključio je Eraković.

Podsetimo, crveno-beli u ovaj meč ulaze sa velikom bodovnom razlikom, pošto imaju 63 osvojena boda, 13 više od gradskog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading