OTKRIVAMO: Evo da li će 169. večiti derbi biti pomeren zbog odlaganja meča Partizan - Radnički

Autor:

Sport

26.02.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Superlige Aleksandar Pivić je govorio za portal Republika.rs povodom termina najveće utakmice srpskog fudbala.

OTKRIVAMO: Evo da li će 169. večiti derbi biti pomeren zbog odlaganja meča Partizan - Radnički

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Zbog snežnih padavina koje su u nedelju zadesile Beograd, odložena je utakmica 23. kola Superlige Srbije između Partizana i Radničkog iz Kragujevca.

Crno-beli i "crveni đavoli" će na teren u Humskoj izaći dan kasnije, u ponedeljak.

To znači da će "parni valjak" pred 169. večiti derbi imati čak dva dana manje odmora od Crvene zvezde, koja je svoju utakmicu 23. kola igrala u subotu u Ivanjici.

Podsetimo, za predstojeći derbi je dugo trajao rat između naših najtrofejnijih klubova oko dana odigravanja utakmice, pa je na kraju Superliga Srbije stavila tačku na to određivanjem termina koji niko nije tražio.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa 168. večitog derbija

Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić" biće odigran u petak, 3. marta, s početkom od 19 časova, a da neće biti novog pomeranja zbog odlaganja utakmice Partizan - Radnički 1923, potvrdio je za naš portal direktor Superlige Aleksandar Pivić.

- Pomeranje utakmice Partizan - Radnički, zbog više sile, ne remeti plan za naredno kolo. Tako da će Radnički u četvrtak dočekati TSC, a Partizan će u petak gostovati Crvenoj zvezdi - rekao je Pivić za Republiku.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading