NEĆE BITI LAKO: Sloga je igrački kadar oformila, sada je na njima da partijama na terenu izbore opstanak!

Autor:

Sport

26.02.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozicija na tabeli posle prvog dela prvenstva upalila je alarm kod uprave.

NEĆE BITI LAKO: Sloga je igrački kadar oformila, sada je na njima da partijama na terenu izbore opstanak!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

Novajlija u Nišavskoj okružnoj ligi na zimsku pauzu ne stoji baš najbolje. Sloga je posle prvog dela prvenstva završila na poslednjoj poziciji na tabeli sa samo šest bodova. 

Republika

Uprava kluba je za vreme zimskog prelaznog roka radila na jačanju igračkog kadra kako ekipa ne bi imala epizodnu ulogu u okružnom rangu. Dres Sloge obukli su Miloš Stanković, Dejan Milenković, Dušan Uvalin, Dejan Pešić i Marko Ilić

Šesti novajlija u redovima tima iz Jovanovca je Jovan Mitrović (21). Reč je o defanzivnom igraču koji može da pokrije i pozicije uz aut liniju. Proteklih godinu ipo dana nastupao je za Dobrič iz Bresta, a pre toga je bio član Rada iz Merošine i Rasovače.

Verovatno poslednje pojačanje ekipe za nastavak sezone je Miloš Tošić koji dolazi iz sastava Pukovca. Tošić je dobro poznati fudbaler u okrugu, kroz karijeri je promenio veći broj timova. Pokriva pozicije u veznom redu, radi se o veoma iskusnom igraču, velikom borcu koji će sigurno dosta značiti na terenu u borbi za opstanak u ligi. 

Ekipu Sloge u nastavku sezone očekuje jako težak zadatak, ali ne i nemoguć. Pozicija na tabeli posle prvog dela prvenstva nije najbolja, dosta timova je u konkurenciji za ispadanje iz lige, ali će rezultati u prolećnom delu dati odgovor na pitanje ko ide u opštinski rang. 

Sloga prolećni deo prvenstva počinje 12. marta protiv drugoplasirane ekipe Poleta. U prvom susretu ova dva sastava, slavio je trenutno drugoplasirani tim minimalnim rezultatom.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading