SINOĆ SE SLAVILO U PROGARU: Borac dobio kapitalno pojačanje!

Autor:

Sport

26.02.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U smiraj pripremnog perioda pred nastavak prvenstva igrački kadar i stručni štab ekipe iz Progara imao je sinoć poseban povod za slavlje.

SINOĆ SE SLAVILO U PROGARU: Borac dobio kapitalno pojačanje!

Foto: Lična arhiva Darka Živkovića.

Nekadašnji član Prve beogradske lige iz Progara trenutno se takmiči u Međuopštinskoj ligi Beograd, gde igra svoju drugu vezanu sezonu.

Republika

U povratničkoj sezoni u međuopštinski rang ekipa je završila takmičarsku godinu na trećoj poziciji, ove godine na zimsku pauzu otišli su sa osme pozicije i 15 bodova. 

Bodovni saldo za vreme jesenjeg dela prvenstva "sakupili" su uz pomoć četiri trijumfa i tri neršena rezultata. Bez bodova ostali su posle pet utakmica. U pripremnom periodu ekipa vredno radi kako bi se što bolje prikazala u prolećnom delu prvenstva. Igrački kadar je ojačan, igrači su spremni da boljim partijama pruže veće zadovoljstvo svojim navijačima.

Sinoć su u redovima Borca imali poseban razlog za slavlje. Trener ekipe, Darko Živković postao je otac. Popularni Paja je dobio ćerku kojoj su roditelji dali ime Kasija. Prinova u klubu iz Progara je bila lep povod za "treće poluvreme", a fotografija ponosnog oca najbolji je dokaz da je bilo veselo.

Republika

Foto: Lična arhiva Darka Živkovića

Ponosni otac

Ovom prilikom, ispred redakcije Nižih liga na Republici upućujemo najiskrenije čestitke ponosnim roditeljima i želimo im iz sveg srca da sa svojom ćerkom imaju samo lepe trenutke u životu.

Borac prolećni deo prvenstva započinje nedelju dana kasnije u odnosu na ostale timove u ligi, jer je po rasporedu slobodan u prvom kolu. Prvi takmičarski meč tim iz Progara igra na gostovanju u Bečmenu. U prvom susretu sa ekipom Šumadinca slavili su rezultatom 5:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading