PRELAZNI ROK ZAVRŠEN U VELIKOM STILU: Bivši reprezentativac Srbije i đak Partizana stigao u Veliku Planu!

Autor:

Sport

23.02.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez sumnje će ekipu Morave na proleće jako teško nadigrati bilo koji protivnik.

PRELAZNI ROK ZAVRŠEN U VELIKOM STILU: Bivši reprezentativac Srbije i đak Partizana stigao u Veliku Planu!

Foto: facebook.com/FK Morava Velika Plana

Transfer bomba za kraj prelaznog roka

Uprava Morave iz Velike Plane je odradila verovatno jedan od boljih prelaznih rokova u svojoj istoriji, možda čak i među boljima u celom zonskom rangu.

Republika

Nastavak saradnje sa trenerom Mufom bio je samo početak lepih novosti za navijače tima iz Velike Plane. Mihajlo Pavlović, Strahinja Pavlović i Dejan Maksimović zadužili su dres Morave. 

Uprava kluba je pred kraj prelaznog roka navijačima predstavila i četvrtog novajliju. 

Saša Blagojević (34) će u nastavku prvenstva nastupati za tim iz Velike Plane. Blagojević je dete Partizana, u karijeri je igrao za Jagodinu i Smederevo za vreme superligaških dana. Branio je i boje Teleoptika, Čukaričkog, Duslo Sale (Slovenija), NK Pajde (Švajcarska), Žarkova, Mihajlovca, Vrša i nemačke ekipe Sudring Ashaffenburg iz čijih redova i stiže u Moravu. 

Saša je igrač kojem sigurno mogu pozavideti mnogi igrači, pa čak i iz najjačih rangova takmičenja u našoj zemlji. Pokriva poziciju štopera, ali može da odgovori i zadacima na poziciji beka. Treba napomenuti i da je Blagojević bivši omladinski reprezentativac Srbije. 

Pored četiri pojačanja "sa strane", prvom timu je priključen i jedan od najperspektivnijih igrača iz omladinske škole Morave. Kosta Čedomirović (15) već nekoliko meseci unazad trenira sa seniorskom selekcijom i redovan je učesnik prijateljskih utakmica. Kostu karakteriše velika brzina, talenat i borbenost koju pruža na krilnoj poziciji, sve to nije prošlo nezapaženo ni treneru Mufu.

Republika

Foto: facebook.com/FK Morava Velika Plana

Kosta Čedomirović

Čedomirović je u prvom delu sezone za kadetsku selekciju odigrao 11 mečeva. U tom periodu je svoje ime dva puta upisao na listu strelaca i čak sedam puta je bio asistent kod golova svog tima. Ponikao je u KFK Plana, zatim je bio član Despota i sada već treću godinu brani boje plavo-belih.

Morava prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Đerdapu. U prvom susretu u Velikoj Plani rezultat je bio 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading