IZ ITALIJE U VELIKU PLANU: Novi - stari Pavlović će biti veliko pojačanje za proleće!

Autor:

Sport

25.01.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Veliku Planu stigao i drugi novajlija.

IZ ITALIJE U VELIKU PLANU: Novi - stari Pavlović će biti veliko pojačanje za proleće!

Foto: FK Morava Velika Plana

Uprava Morave pažljivo radi na jačanju igračkog kadra za prolećni deo sezone.

Republika

Sedmoplasirani tim Podunavsko šumadijske zone je do sada u svojim redovima predstavio doveo jednog igrača. Reč je o Mihajlu Pavloviću (19) koji je stigao iz redova srpskoligaša iz Mihajlovca. 

Drugi novajlija u Velikoj Plani je Pavlović Strahinja (28). Pavlović je član Morave od 2020. godine, ali je poslednjih šest meseci proveo u Italiji. Njegovo odsustvo se po komentarima iz kluba i te kako osetilo. Sinoć je pao dogovor sa predsednikom Paveškovićem, i u narednom periodu Strahinja će biti veliko pojačanje za ekipu.

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Strahinja Pavlović

Već nekoliko godina Pavlović je među najboljim veznim igračima u ligi, po nekima i najbolji. I pored nekoliko dobrih ponuda Strahinja nije razmišljao kada je usledio poziv Morave. 

Strahinja je u karijeri nastupao za Mladi Borac (Veliko Orašje), Slogu (Petrovac na Mlavi), Jasenicu (Smederevska Palanka) i Jagodinu. U dresu Morave na 63 odigrana meča uspeo je da zatrese mrežu protivnika čak 21 put. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading