DVOJAC IZ VIŠEG RANGA U SINĐI: Cilj je pre svega povratak u međuopštinski fudbal!

Autor:

Sport

24.01.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u Lipnici žele da se klub što pre vrati na staze stare slave.

DVOJAC IZ VIŠEG RANGA U SINĐI: Cilj je pre svega povratak u međuopštinski fudbal!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Dve uzastopne sezone ekipa Sinđelića završavala je na poziciji koja vodi u niži rang.

Republika

Ovu takmičarsku godinu započeli su u Opštinskoj ligi Loznica. Na zimsku pauzu idu sa 32 boda što je pet manje u odnosu na mesto koje vodi u baraž, odnosno osam bodova od lidera na tabeli.

U aktivnom prelaznom roku igrački kadar ojačan je dolascima Danila Cvijanovića i Miloša Ignjatovića. Uprava kluba vredno radi kako bi Sinđelić jači ušao u borbu za viši rang tokom drugog dela sezone, u kratkom vremenskom intervalu predstavljena su još dva nova imena.

Milan Jović (37) je peti novajlija u Lipnici. Dolazi iz ekipe Sloge (Lipnički Šor) i na terenu zauzima poziciju golmana. Sa svojim sada već bivšim timom takmičio se u Mačvanskoj okružnoj ligi gde je na zimsku pauzu otišao sa devetog mesta na tabeli. U karijeri je na golu bio i u sastavu Antimona, Cera i Milana Orlića. 

Republika

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Milan Jović

Šesto pojačanje u ovom prelaznom roku je Srđan Sladoje (37). Dolazi iz ekipe Radnički (Klupci) sa kojom se takmičio u Kolubarsko mačvanskoj zoni. Igrao je još i za Cer, Mladost (Donji Dobrić) i Indeks iz Novog Sada.

Iz Lipnice su povodom dvojice novajlija za naš portal izjavili:

- Dva velika pojačanja za nastavak sezone, sigurno će nam dosta doprineti u borbi za viši rang. Provereni igrači iz višeg ranga sa velikim iskustvom, nadamo se da ćemo zajedno uspeti da vrati Sinđelić za početak u Međuopštinsku ligu

Sinđelić prolećni deo prvenstva startuje na gostovanju ekipi Sloge iz Korenite. U prvom susretu na domaćem terenu trećeplasirani tim je slavio rezultatom 4:0. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading