POZNAN NOVI POVRATNIK: Iz Slobode veruju da su godine samo broj u Bojanovom slučaju!

Autor:

Sport

20.01.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Slobode dovodi igrače koji znaju da naprave razliku na terenu.

POZNAN NOVI POVRATNIK: Iz Slobode veruju da su godine samo broj u Bojanovom slučaju!

Foto: Privatna arhiva/Bojan Poznan

Cilj za drugi deo sezone je već svima poznat, napad na prvo mesto i plasman u viši rang.

Republika

U aktuelnom prelaznom roku dovedeno je čak pet novih lica u svlačionici. Uprava je svakog igrača pažljivo birala, a po njihovim prošlim klubovima može se videti da se radi o fudbalerima za viši rang. 

Šesti novajlija ove zime u Šašincima je Bojan Poznan (39). Bojan je veći deo karijere proveo u ekipi Car Uroš, iz koje i dolazi u Slobodu. Pre tima iz Jazaka nosio je godinu ipo dana plavo beli dres, pa je ovo njegov povratak u tim. Nastupao je još i za Borac (Stejanovci). Poznan dolazi iz višeg ranga, jesenji deo sezone završio je na desetoj poziciji u Međuopštinskoj ligi Srem. Igra na poziciji štopera, ali mu nisi strani zadaci i na bekovskoj liniji.

Iz kluba su povodom angažovanja Bojana izjavili:

- Kao što smo rekli, nema stajanja, nastavljamo sa jačanjem igračkog kadra. Poznan je još jedan povratnik u naše redove, igrač koji je ostavljao zadnju kap znoja na terenu i borio se kao za svoj matični klub. Sada dolazi sa velikim iskustvom, borbenošću i znanjem i od njega će dosta imati prilike da nauče mlađi igrači.

Bojan je kratko za naš portal povodom povratka u Slobodu izjavio:

- Vratio sam se zbog dobre atmosfere, u ovom prelaznom roku je tim već ojačan sa dosta dobrih igrača. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti cilj uprave za drugi deo sezone, a to je napad na mesto koje vodi u viši rang. 

Navijači Slobode će novajlije na delu, prvi put u zvaničnom meču imati priliku da vide u Šuljamu. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading