NOVO LICE U NAPRETKU: Igrački kadar će biti dosta promenjen za prolećne mečeve!

Autor:

Sport

08.01.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Šuljamu stigla skoro cela startna postava!

NOVO LICE U NAPRETKU: Igrački kadar će biti dosta promenjen za prolećne mečeve!

Foto: Privatna arhiva/Zdravko Lazić

Napredak igra svoju drugu sezonu od ponovog osnivanja sada već pre dve godine. 

Republika

Polusezonu u Gradskoj ligi Sremska Mitrovica završili su na deobi poslednjeg mesta sa devet bodova. Tim iz Šuljama je veoma loše počeo sezonu, napravili su seriju od pet poraza, kasnije su uspeli da uhvate prave igre i da upišu bodove. Na zimski pauzu su otišli posle dve vezane pobede.

Igrački kadar za proleće je već sada ojačan sa 5-6 novih imena, a od danas grupi novajlija priključuje se i Zdravko Lazić (24). Lazić je igrao kvalitetnu ligu Srbije, a u seniorskoj konkurenciji nosio je dresove Donjeg Srema, 1. Maja, Sloge iz Voganja i BSK-a. Iz Bešenova upravo i dolazi u Šuljam. Sa svojim sada već bivšim saigračima u Međuopštinskoj ligi završio je jesenji deo sezone na četvrtoj poziciji.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Zdravko Lazić

Zdravko Lazić

 

U izjavi za naš portal Lazić je povodom prelaska u Napredak rekao:

- Odabrao sam Šuljam zbog zdrave sredine i ljudi koji su na čelu tog kluba. Radi njihove ambicije da igraju lep fudbal i da se napadne viši rang sledeće sezone. Dosta se radi na infrastrukturi i poboljšanju uslova što me raduje. U ovom prelaznom roku došlo je dosta kvalitetnih igrača i samim tim će ekipa biti dosta bolja na proleće. Nadam se da ćemo igrati lep i kvalitetan fudbal u nastavku sezone. 

Napredak prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Slobode. U prvom susretu u Šašincima rezultat je bio 4:1 za domaći sastav.

BONUS VIDEO: 

 

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading