PARTIZANOV DRES JE NOSIO SA LJALJIĆEM, ŠĆEPOVIĆEM: Sada je BOMBA prelaznog roka, stigao je u plavo-belu porodicu!

Autor:

Sport

18.01.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba vredno radi i ne planira da stane.

PARTIZANOV DRES JE NOSIO SA LJALJIĆEM, ŠĆEPOVIĆEM: Sada je BOMBA prelaznog roka, stigao je u plavo-belu porodicu!

Foto: FK Sloboda Šašinci

Tri vezana poraza na kraju jesenjeg dela uticali su na poziciju sa koje se ide na zimsku pauzu.

Republika

U klubu ne očajavaju, već ozbiljno rade na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva. Dres Slobode za proleće već je zadužio Dejan Milanović, Marko Zarić i Aleksandar Tomić. Četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku je Darko Roksa (31). 

Roksa dolazi iz Napretka (Žarkovac) sa kojim se takmičio u Međuopštinskoj ligi Srem. Na zimsku pauzu sa timom iz Žarkovca otišao je sa devetog mesta na tabeli. Igra na poziciji polu špica i ispred sebe ima bogatu karijeru na teritoriji naše zemlje, kratko se oprobao u inostranstvu. 

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Darko Roksa

Darko je krenuo karijeru u Partizanu za koji je nastupao do kadeta, kasnije je nosio dres Zemuna, RFK (Novi Sad), Modriča, Smedereva, Vršca, Radničkog iz Sremske Mitrovice, Sloge (Erdevik), LSK (Laćarak), Budućnost (Salaš Noćajski), Fruške Gore (Ruma) i tima iz Žarkovca. 

Iz kluba su povodom angažovanja Rokse izjavili:

- Nadamo se da će kao i u svakoj ekipi u kojoj je igrao do sada, pa tako i u našim redovima ostaviti dubok trag i pokazati o kakvom je igraču reč. Sve najbolje želimo Darku, a mi nastavljamo sa radom na jačanju igračkog kadra. 

Prolećni deo prvenstva Sloboda startuje na gostovanju fenjerašu iz Šuljama. Prvi susret u Šašincu završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO:  

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading