BAČVANSKI U PLAVO-BELOM: Naftagas predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku!

Autor:

Sport

17.01.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija stigao u Elemir.

BAČVANSKI U PLAVO-BELOM: Naftagas predstavio prvo pojačanje u ovom prelaznom roku!

Foto: FK Naftagas Elemir

Naftagas debitantsku sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina igra odlično.

Republika

Ekipa iz Elemira se dve sezone nalazila u samom vrhu Vojvođanske lige Istok, ali plasman u viši rang je uvek bio nedostižan. Prošle takmičarske godine Naftagas je sa 66 osvojena boda bio lider na tabeli i ove godine igra viši rang.

Na zimsku pauzu u srpskoligaškom društvu otišli su sa učinkom 7-2-6 što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli. Do 11. kola ekipa je bila u top 3, ali je usledio pad forme pa je i mesto na tabeli spušteno. 

Odmah po zvaničnom otvaranju prelaznog roka uprava kluba je predstavila prvog novajliju. Dres Naftagasa na proleće nosiće Bačvanski Milan (23). Bačvanski dolazi iz ekipe Radničkog (Zrenjanin) sa kojom se takmičio u istom prvenstvu. Milan je bivši kapiten omladinaca OFK Beograda, igrač sa nekoliko vrlo dobrih sezona u Srpskoj ligi. 

Republika

Foto: FK Naftagas Elemir

Bačvanski dok je nastupao za OFK Beograd

Peđa Zekić, jedan od članova uprave kluba je za naš portal povodom prvog novajlije u dresu Naftagasa izjavio:

- Milan je igrač koji pokriva celu desnu stranu, od njega se očekuje da pojača konkurenciju na desnom boku. Dečko čije se desnice mnogi golmani pribojavaju. Nadamo se da će opravdati očekivanja koja imamo od njega, i da će u našem dresu zajedno sa klubom ostvariti dobre rezultate. 

Naftagas prolećni deo prvenstva otvara na na gostovanju u Odžacima. Prvi susret sa ekipom Tekstilca  završen je podelom bodova, rezultat je bio 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading