NASTAVLJA SE SERIJA POJAČANJA: Hajduk sprema strašan tim za drugi deo sezone!

Autor:

Sport

16.01.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk će na proleće imati dosta novih lica u igračkom kadru.

NASTAVLJA SE SERIJA POJAČANJA: Hajduk sprema strašan tim za drugi deo sezone!

Foto: FK Hajduk Beška

Za upravu kluba nema odmora ni tokom zimske pauze. I pre zvaničnog početka prelaznog roka radilo se na selekciji igrača koji bi mogli da pojačaju ekipu za proleće.

Republika

Tim Hajduka je za sada ojačan dolascima Srđana Matića, Boška GajićaRadmila Milenkovića, Marka Turčinovića i Andreja Opačića. Uprava kluba je danas obelodanila dva nova pojačanja.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Gavrilović Luka

Luka Gavrilović (21) dolazi iz ekipe Partizan (Vitojevci). Sa svojim sada već bivšim timom u istoj ligi prvi deo sezone završio je na četvrtoj poziciji na tabeli. Igra na poziciji napadača, a do sada je nastupao za Savacium, Sunrise, Mačvu, Borac (Čačak), Radnički (Šabac) i Slogu (Krnić).

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Aleksadnar Hajnal

Sedmo pojačanje u ovom prelaznom roku za Hajduk je Aleksadnar Hajnal (20). Hajnal prethodnu polusezonu proveo u ekipi Krušedola sa kojom je u Međuopštinskoj ligi Srem otišao na zimsku pauzu sa drugog mesta na tabeli. Nosio je i dres Inđije i Sloge iz Maradika. 

Prolećni deo prvenstva Hajduk otvara na gostovanju u Deču. U prvom susretu Sremac je na gostovanju poražen rezultatom 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading