PROVERENI GOLGETER: Gde god je igrao Stanković je bio najbolji strelac ekipe!

Autor:

Sport

20.01.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija u Bubušincu je predstavljen.

PROVERENI GOLGETER: Gde god je igrao Stanković je bio najbolji strelac ekipe!

Foto: Privatna arhiva/Stefan Stanković

Napredak igra svoju treću vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Dunav. Prve godine po povratku izborio je priliku da kroz baraž uđe u viši rang, ali je nije iskoristio.

Republika

Ekipa iz Bubušinca na zimsku pauzu otišla je sa učinkom 5-1-7 što je bilo dovoljno za deveto mesto na tabeli. Napredak je sezonu otvorio sa dva poraza, nakon toga je vezao četiri trijumfa. Forma do kraja prvog dela bila je promenjiva i na kraju je upisano 16 bodova.

Prvo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku je Stefan Stanković (29). Stanković dolazi iz ekipe Budućnosti (Mala Krsna) sa kojom se takmičio u Prvoj gradskoj ligi Smederevo. Na zimsku pauzu sa bivšim saigraima otišao je sa drugog mesta na tabeli. Stefan dolazi u Napredak sa epitetom drugog strelca lige, na sedam mečeva mrežu protivnika tresao je deset puta. Igrao je još za Podunavac (Udovice), Mlavu (Bratinac), Vihor (Maljurevac), Kurjače, Skobalj i Proleter iz Vranova.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Stefan Stanković

Stefan Stanković

Stefan je povodom prelaska u Napredak za naš portal rekao:

- Već nekoliko godina sam u kontaktu sa predsednikom Jovićem, ali se čekalo se se sve poklopi, što se i desilo sada. Dolazim da pojačam napad ekipe, želimo da se priključimo samom vrhu tabele i nadam se da ću mojim igrama doprineti tome. 

Predsednik Vladan Jović o prvom novajliji izjavio je:

-  Analizirajući učinak u prvom delu sezone došli smo do zaključka da je slaba realizacija pred golom protivnika direktno uticala na poziciju natabeli, iz tog razloga krenuli smo u potragu za iskusnim i proverenim napadačem. Odluka je pala na Stankovića, koji je drugim strelac u svojoj ligi. Stefan je igrač koji je u svakom klubu bio među istaknutijim na gol listi. Nadamo se da će i u našem dresu ostvariti dobre rezultate kako na ličnom, tako i na klupskom planu i da ćemo zajedno na proleće napraviti proboj ka gornjem delu tabele. 

Napredak prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Kumane. U prvom susretu u Bubušincu rezultat je bio 2:1 za gostujući tim. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading