"ŽELEO SAM MNOGO DECE, TO JE DAR OD BOGA!": Nebojša Milovanović iskreno progovorio o PORODICI I RELIGIJI!

Autor:

Zabava

01.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je privržen veri, ali ističe da odluka da ima četvroro naslednika nema veze sa njegovim religijskim uverenjima.

"ŽELEO SAM MNOGO DECE, TO JE DAR OD BOGA!": Nebojša Milovanović iskreno progovorio o PORODICI I RELIGIJI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Glumac Nebojša Milovanović "zapao je za oko" publici, rediteljima i čitavom umetničkom svetu još dok je bio student. Tada je snimio kultni film "Bure baruta" sa Goranom Paskaljevićem, kao i i dalje mnogima omiljenu komediju "Lajanje na zvezde" koja mu je donela ogromnu popularnost.

Do danas je odigrao veliki broj uloga i postao jedan od najangažovanijih domaćih glumaca. Ipak, porodicu nikada nije zapostavljao i najveći uspeh ostvario je upravo na ličnom planu. Otac je četvoro dece, a kao čovek koji je izuzetno privržen veri i tradiciji kaže da je to da ima veliku porodicu isključivo njegova odluka i odluka njegove supruge. Kako kaže, to da nema veze sa njegovim religijskim uverenjima.

Republika

Foto: instagram.com/nebojsa_milovanovic_

 

Ljudi često vezuju mnogočlane porodice s nekim religijskim stavom, ali u mom slučaju to je stvar ličnog izbora. Prosto, supruga i ja smo želeli da imamo dece koliko možemo i koliko nam bog da. Želeli smo to i dobili smo ih kao dar - kaže Milovanović za Republiku.

Na pitanje kako je njegova porodica sve ove godine podnosila njegove najrazličitije transformacije, glumac odgovara:

Bilo je potrebno vreme da moja deca, pogotovo dok su bila mlađa, razluče da je to tamo neki čovek kojeg glumim, a ne njihov tata. Oni su to vrlo brzo shvatili jer se stvarno trudim da pronađem vremena za pripremu uloge i da time nikog ne opterećujem - ističe Milovanović za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading