OGROMAN POTPIS PRED POČETAK PRELAZNOG ROKA: Uprava kluba obradovala simpatizere!

Autor:

Sport

29.12.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija koju su svi navijači čekali.

OGROMAN POTPIS PRED POČETAK PRELAZNOG ROKA: Uprava kluba obradovala simpatizere!

Foto: FK Morava Velika Plana

Morava igra svoju 13. vezanu sezonu u zonskom rangu takmičenja. Prošle godine na kraju su bili šestoplasirani na tabeli.

Republika

Ove takmičarske godine početak je bio veoma loš, posle tri kola imali su samo jedan osvojen bod. Posle poraza od ekipe VGSK od 2:1 trener Dalibor Spasić podneo je neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Uprava kluba mu se tada zahvalila na svemu što je učinio za tim iz Velike Plane, i bacila se na potragu za novim trenerom.

Izbor je tada pao na Zdenka Mufa. Iz kluba su po imenovanju novog trenera tada rekli:

- Velika igračka legenda naših krajeva, ali i talentovani trener, koji će načinom vođenja tima, ali pre svega stavom i karakterom, iskrenošću i borbenošću pokušati da trgne ekipu. Nadamo se da ćemo sa njim uzeti prekopotrebne bodove koji bi naš tim uveli u mirnu luku (sredinu tabele).

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Muf i na proleće na klupi Morave

 

Prvi meč na novom poslu nije prošao slavno, Sloga je tada u gostima savladala Moravu sa 3:2. Već sledećeg vikenda viđen je napredak u igri, ali su se sa gostovanja iz Vlaškog Dola vratili sa samo jednim bodom. 

Posle toga pod trenerskom palicom Mufa napravljena je serija od pet mečeva bez poraza, od toga su u tom periodu bile četiri pobede. Ekipa je posle 10. kola bila čak i četvrta na tabeli, ali je pred kraj polusezone posustala. Na zimsku pauzu odlaze sa sedmog mesta. 

Uprava kluba je danas obradovala navijače informacijom da će Muf predvoditi tim i u predstojećem periodu. Pored toga iz kluba poručuju da su svi igrači izrazili želju da nose njihov dres i na proleće, pa će trener moći da računa na sve raspoložive snage iz prvog dela. Takođe se uskoro očekuju i novosti oko aktivnosti u prelaznom roku po pitanju dolazaka.

Morava prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Đerdap. U prvom meču na startu sezone rezultat je bio 0:0. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading