GAVRIĆ UVELIKO RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Novo-staro lice u Borini stiže iz inostranstva!

Autor:

Sport

28.12.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle promena na direktorskoj poziciji, krenulo se sa jačanjem igračkog kadra.

GAVRIĆ UVELIKO RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Novo-staro lice u Borini stiže iz inostranstva!

Foto: Privatna arhiva/Stefan Jović

Mladost se već treću sezonu takmiči u Međuopštinskoj ligi Jadar. Po igrama ove takmičarske godine spremni su za viši rang.

Republika

Tim iz Donje Borine je jesenji deo prvenstva završio na deobi treće pozicije sa 26 bodova. Učinak 7-5-1- je svakako odličan rezultat za odlazak na zimsku pauzu. Jedini poraz upisan je u poslednjem kolu protiv ekipe Jedinstva koja drži prvo mesto.

Na skupštini kluba došlo je do promene u samom vrhu, mesto čelnog čoveka kluba preuzeo je Vajo Gavrić. Igrački kadar je za sada ojačan dolaskom Vuksana Kljaljića i Nemanje Bjelice. Dres Mladosti na proleće opet će obući i Stefan Jović (29). 

Jović je član tima iz Borine od 2015. godine, ali zbog poslovnih obaveza u inostranstvu nije bio u mogućnosti da pomogne saigračima u jesenjem delu prvenstva. Popularni "Bibac" je sada odlučio da se vrati i da zajedno sa timom pokuša da ostvari cilj za ovu sezonu, a to je prvo mesto na tabeli. Stefan je igrač koji može da odigra gotovo svaku poziciju na terenu sa velikim uspehom.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Stefan Jović

Gavrić zna kako se osvaja trofej u Borini

 

Stefan je ponikao u Jedinstvu iz Malog Zvornika, a igrao je još i za Poštar Zvezdaru u dva navrata i Zvezdaru iz koje je došao u Mladost pre sedam godina. Jović je za naš portal po pitanju povratka u tim izjavio:

- Vraćam se iz inostranstva kako bi pomogao ekipi da uđe u viši rang. Euforija je na maksimumu. Da li ćemo uspeti da se izborimo sa svim protivnicima vreme će pokazati. Ekipa ostaje na okupu koliko sam čuo, uz par odličnih pojačanja verujemo u plasman u viši rang.

Mladost prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Jelav. U prvom meču ove sezone rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading