BJELICA STIŽE KOD BRATA: U Borini je predstavljeno i drugo pojačanje!

Autor:

Sport

27.12.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi novajlija stigao u Mladost.

BJELICA STIŽE KOD BRATA: U Borini je predstavljeno i drugo pojačanje!

Foto: sportske_fotografije

Tim iz Donje Borine se pojačava kako bi na proleće napao plasman u Mačvansku okružnu ligu.

Republika

Već tri sezone tim se takmiči u Međuopštinskoj ligi Jadar, a sada uprava kluba želi da napravi korak napred i plasira se u viši rang. Do sada je obelodanjeno da je Vuksan Kljaljić zadužio dres Mladosti. Došlo je do promene i u strukturi kluba, direktorsku fotelju od ovog prelaznog roka "koristiće" Gavrić Vajo

Danas je potvrđeno da je drugo pojačanje kluba Nemanja Bjelica (19). Bjelica je ponikao u Loznici, njihov dres je nosio u kadetskoj i omladinskoj selekciji. Igra na poziciji zadnjeg veznog i poslednji klub za koji nastupao je Jedinstvo iz Malog Zvornika. Sa svojim sada već bivšim timom u Mačvanskoj okružnoj ligi završio je jesenji deo sezone na desetoj poziciji na tabeli.

 

Bjelica je za naš portal po dolasku u Donju Borinu izjavio:

- Drago mi je što sam došao u ovaj klub koji se bori za sam vrh tabele. Moj rođeni brat takođe igra u Borini i preneo mi je da je atmosfera u ekipi odlična, što je i najbitnije. Volim izazove i daću sve od sebe da sa svojim saigračima uvedemo tim u viši rang.

Mladost je na zimsku pauzu otišla sa deobe druge pozicije na tabeli. Lider im beži samo četiri boda. Prolećni deo prvenstva otvaraju na gostovanju ekipi Jelav. Prvi njihov duel ove sezone završen je rezultatom 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading