INTERNACIONALNO POJAČANJE: Borba za vrh tabele postaje realnost - istorijski rezultat je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji deo sezone okončali su na visokoj četvrtoj poziciji, a svi u klubu se nadaju i da liderska pozicij nije nedostupna.

INTERNACIONALNO POJAČANJE: Borba za vrh tabele postaje realnost - istorijski rezultat je na dohvat ruke!

Foto: FK Mladost Donja Borina

Fudbalski klub Mladost Donja Borina prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige "Jadar" okončali su na četvrtoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, pet remija i samo jednim porazom.

 

Ekipa sa područja opštine Mali Zvornik sakupila je 26 bodova, a ukupni skor mogao je biti i bolji da u poslednja dva prvenstvena susreta nisu remizirali sa ekipom Milan Orlić iz Novog Sela (0:0) i poraženi od lidera iz Zavlake, ekipe Jedinstva rezultatom 2:3.

Ipak, niko u Donjoj Borini ne želi da se zadovolji trenutnom ostvarenjem, a potezi koje vuče rukovodstvo kluba jasno govore da je želja napad na viši rang, Mačvansku okružnu ligu.

Naime, ekipa Mladosti angažovala je prvo pojačanje tokom zimske pauze. Iz redova crnogorskog kluba, FK Berane stigao je Vuksan Kljajić. Kljajić pokriva pozicije veznog igrača i krila i jasno je da će svojim iskustvom doprineti budućim ostvarenjima Mladosti iz Donje Borine.

Foto: FK Mladost Donja Borina

FK Mladost Donja Borina

 

Planovi Mladosti na proleće su jasni, a u ostvarenje planiranih ciljeva kreće se sa gostujućeg terena. U prvom kolu nastavka šampionata tim iz Donje Borine gostuje u Jelavu istoimenoj ekipi. Prvi susret dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading