SVE JE SPREMNO ZA ZIMSKU TRANSFER PIJACU: Imate želju da se oprobate u fudbalskoj igri? Sada imate priliku - klub na neuobičajen način traži nove igrače!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme ja za zimsku fudbalsku transfer pijacu, ali kada je reč o malom beogradskom klubu, ona se obavlja na ne baš uobičajen način.

SVE JE SPREMNO ZA ZIMSKU TRANSFER PIJACU: Imate želju da se oprobate u fudbalskoj igri? Sada imate priliku - klub na neuobičajen način traži nove igrače!

Foto: Starsport

Svetsko prvenstvo u Kataru polako ulazi u samu završnicu. I dok se najveći svetski majstori fudbalske igre bore za osvajanje najvrednijeg pehara, širom sveta klubovi popunjavaju igračke rostere kako bi tokom predstojećeg proleća ostvarili unapred zacrtane ciljeve.

 

Međutim, slobodno se može reći da jedan klub navedeno čini, u najmanju ruku, čudan način.

Stojnik je naselje u opštini Sopot, a u njemu egzistira istoimeni fudbalski kolektim. FK Stonik osnovan je 2007. godine i tokom svoje deceniju i po duge istorije takmiči se u najnižim ligama beogradskog fudbala, odnosno u Opštinskoj ligi Sopota.

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, fudbaleri Stojnika ne mogu da se pohvale ostvarenim rezultatima. Oni su prvi deo šampionata okončali bez trijumfa, ostvarivši samo dva remija u devet odigranih utakmica. Neuspehe na zelenom tepihu izbegli su jedino u duelima protiv Sibnice (3:3) i Nemenikuće (1:1). Ekipa ne može da se pohvali ni preteranom efikasnošću, s obzirom da su postigli svega sedam pogodaka, dok se sa druge strane njihova mreža tresla 41 put.

Najubedljivije poraze zabeležili su u duelima protiv OFK Rogača i Malog Požarevca i to rezultatom 0:9, odnosno 0:8.

Foto: FK Stojnik

FK Stojnik

 

Kako bi se na proleće prikazali u boljem svetlu FK Stojnik je odlučio da pojača igrački kadar pred nastavak sezone, ali to čine na prilično neobičan način. Naime, klub je na društvenim mrežama objavio proglas u kojem stoji:

- Jesenji deo je gotov. Dolazi prelazni rok. FK Stojnik je u potrazi za igračima. Ko je zainteresovan da brani naše boje i grb, neka se javi.

Ostaje nam da vidimo koliko će zainteresovanih budućih fudbalera biti, ali svakako ekipa Stojnika ovakvim potezom može samo da izazove simpatije ljubitelja fudbala u glavnom gradu i okolini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading