IZ TAKOVA NA LA BOMBONJERU: Čudni su putevi golmanski!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zauzimaju poziciju u sredini tabele, ali su tokom jesenjeg dela sezone imali treću najslabiju odbranu u ligi.

IZ TAKOVA NA LA BOMBONJERU: Čudni su putevi golmanski!

Foto: FK Ozrem

Nakon prvog dela sezone u okviru Moravičke okružne lige - "grupa sever", dva kluba Zadrugar iz Donje Trepče i Mladost Preljine istakli su kandidaturu za plasman u viši rang srpskog fudbala.

 

Ekipa Ozrem PMH iz istoimenog mesta nakon 14 osigranih susreta zauzima šestu poziciju u ligi od deset ekipa. Popularni "plavo-beli" su ostvarili četiri trijumfa, isto toliko puta su teren napuštali pognutih glava, a šest mečeva je okončano bez pobednika. Ekipa je 30 puta uspevala da matira protivničke golmane, ali je i njihov golman isto toliko puta bio primoran da vadi loptu iz mreže, što je ustanovljeno i kao glavni probelm zbog koje bodovni saldo u ovom trenutku nije veći.

Usled svega navedenog klub je odlučio da u zimskoj pauzi angažuje pojačanje na mestu čuvara mreže.

Novi golman ekipe Ozrem PMH postao je Stevan Bojović koji u Ozrem dolazi iz gornjomilanovačkog Takova. Bojović je punih šest sezona bio član prvog tima Takova i svakako će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Ozrema PMH.

Foto: FK Ozrem

Stevan Bojović pojačanje FK Ozrem PMH

 

Kako najavljuju u ekipi Ozrema, Stevan Bojović je samo prvo u nizu pojačanja za koj se očekuje da ove zime zaduže plavo-belu sportsku opremu.

U prvom prolećnom kolu ekipa Ozrema PMH na svojoj popularnoj "La bombonjeri" dočekuje Rudar iz Bresnice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading