DIZELKA SVE JAČA: I četvrto pojačanje stiglo u Lajkovac!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.12.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se u Lajkovcu pripremaju za nastavak sezone.

DIZELKA SVE JAČA: I četvrto pojačanje stiglo u Lajkovac!

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Fudbalski klub Železničar iz Lajkovca proslavlja veliki jubilej, 95. godina postojanja. Klub koji je osnovan sada već davne 1927. godine trenutno se takmiči u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj, ali ambicije svih rukovodećih struktura daleko su veće.

 

U prethodnom periodu "lajkovačka Dizelka" je igrački roster obogatila trojicom novih fudbalera. Novi članovi Žalezničara postali su Bojan Simeunović, Nemanja Gavrilović i Miloš Pavlović, a paraf na ugovor sa lajkovačkim klubom stavio je još jedan fudbaler.

Doskorašnji fudbaler komšijskog Zadrugara iz Lajkovca, Marko Pavlović novo je pojačanje "Dizelke". Pavlović igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera, a tokom seniorske karijere nastupao je i za OFK Kikindu. Treba naglasiti da je ovo povratak Marka Pavlovića u Lajkovac pošto je bio deo ovog kluba dok se on takmičio u Srpskoj ligi Zapad.

Ekipa lajkovačkog Železničara drugu sezonu uzastopno takmiči se u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske. Jesenji deo sezone 2022/23 "Dizelka" je okončala na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, dva remija i šest poraza i trenutno za liderom ovog ranga takmičenja, ekipom Vrelo Sport zaostaje 12 bodova.

Treba napomenuti da će već u prvom prolećnom kolu snage odmeriti dve lajkovačke ekipe Zadrugar i Železničar, a prvi ovosezonski derbi Lajkovca pripao je Zadrugaru koji je slavio rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading