POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Pala tri potpisa! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.11.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupske ambicije narednog proleća zasigurno će biti znatno veće.

POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Pala tri potpisa! (FOTO)

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Fudbalski klub Železničar 1927 iz Lajkovca ove sezone takmiči se u okviru Zone kolubarsko-mačvanske, ali poslednji potezi uprave govore da su ambicije lajkovačkog kluba daleko veće,

 

Prvi deo sezone ekipa Železničara 1927 okončala je na osmoj pozijici sa 17 osvojenih bodova. Lajkovački fudbaleri su ostvarili pet pobeda, dva remija i šest poraza i sa čak 12 bodova manje u odnosu na lidera ekipu Vrelo Sporta, teško mogu očekivati da se uključe u borbu za plasman u srpskoligaški rang takmičenja.

Tek što se jesenji deo sezone završio, rukovodstvo kluba krenulo je u jačanje igračkog kadra, pa su u redove lajkovačkog kluba već stigla trojica novajlija. 

Drez "lazarevačke Dizelke" zadužio je Bojan Simeunović koji se suštinski vraća u redove Železničara s obzirom da je prošao fudbalsku školu ovog kluba.

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Nemanja Gavrilović

 

Pre Simeunovića, član Železničara postao je iskusni Nemanja Gavrilović, napadač od kojeg u Lajkovcu mnogo očekuju. On iza sebe ima bogatu igračku karijru tokom koje je između ostalih klubova nastupao i za Čukarički, BASK, Rad, OFK Žarkovo,...

Foto: FK Železničar 1927 Lajkovac

Miloš Pavlović

 

Za sada poslednje pojačanje jeste Miloš Pavlović. Štoper od kojeg se mnogo očekuje, u redove lajkovačkog kluba stiže iz komšijskog Zadrugara

Treba napomenuti da će već u prvom prolećnom kolu snage odmeriti dve lajkovačke ekipe Zadrugar i Železničar, a prvi ovosezonski derbi Lajkovca pripao je Zadrugaru koji je slavio rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading