GOLGETER OD RASE I KLASE: Potpis koji garantuje ostvarenje ciljeva! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2022

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korak po korak, do ostvarenja primarnog cilja.

GOLGETER OD RASE I KLASE: Potpis koji garantuje ostvarenje ciljeva! (VIDEO)

Foto: FK Železničar Pančevo

Pančevački Železničar jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončao je na deobi druge pozicije. "Dizelka" je u 19 odigranih mečeva ostvarila 11 pobeda i po četiri remija i poraza, pa će u prolećne borbe krenuti sa minus šest bodova u odnosu na novobeogradski IMT.

 

Želja svih u Pančevu, a to je istakao i prvi čovek Železničara Zoran Naunković, jeste da od naredne jseni ovaj klub po prvi put u svojoj istoriji krene u osvajanje superligaških bodova. Tim povodom klub je u svoje redove doveo i prve zimsko pojačanje. U pitanju je napadač Đorđe Šušnjar koji u Pančevo stiže iz užičke Slobode, a prethodne jeseni se u dresu kluba sa stadiona "Radomir Antić" devet puta upisivao u listu strelaca i tim ostvarenjem deli drugu poziciju prvoligaških golgetera zajedno sa fudbalerom Zlatibora Nikolom Dišićem.

Republika

Foto: FK Železničar Pančevo

Đorđe Šušnjar i Zoran Naunković

 

Na predstavljanju u novom klubu Đorđe šušnjar je izjavio:

- Prvo bih izrazio zahvalnost predsedniku na lepim željama, ali i svima u klubu koji su želeli da me dovedu i velika mi je čast što ću ubuduće nositi dres ovako organizovanog kluba koji ima najviše ciljeve, a to je ulazak u Super ligu Srbije. Trudiću se da svojim igrama na terenu opravdam njihovo poverenje. Istovremeno bih se zahvalio i mom nekadašnjem klubu, ekipi Slobode u kojoj sam proveo prelepih godinu dana i zasigurno će oni zavek ostati u mom srcu - istakao je novi napadač pančevačke "Dizelke" i nastavio:

- Sada nam sledi da se dobro odmorimo i od janura krenu pripreme za sve ono što nas očekuje. Borba za prva dva mesta koja vode u Super ligu biće žestoka, ali kao što je i predsednik istakao klub će angažovati dodatna pojačanje i ne sumnjam da ćemo na kraju ostvariti cilj koji svi zajedno želimo.

 

 

Đorđe Šušnjar je rođen u Rumi 18. februara 1992. godine. Tokom bogate igračke karijere nastupao je za novosadsku Vojvodinu, Slaviju iz Srpskog Sarajeva, Donji Srem iz Pećinaca, Sutjsku iz Nikšića, švajcarske klubove Lugano i Kjaso, letonsku Rigu, Torpedo iz Minska i šabačku Mačvu, a pre dolaska u redove užičkog prvoligaša, godinu dana je nosio i dres brazilske Samambaje.

Treba napomenuti da je Šušnjar i šest puta poneo dres srpske reprezentacije do 18 godina, a na tim utakmicama je i četiri puta bio strelac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading