POVRATAK U STARO JATO: Iskusni golman se vratio kući!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2022

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za povratak u nekadašnji klub.

POVRATAK U STARO JATO: Iskusni golman se vratio kući!

Foto: Privatna arhiva/Aleksandar Vidović

Ekipa OFK Sirig prvi deo sezone u okviru Prve novosadske lige okončala je na šestoj poziciji, a klupski planovi za proleće prevazilaze dosadašnja ostvarenja.

 

U pauzi između dva dela šampionata u Sirigu punom parom rade na poboljšanju infrastrukturnih radova, a sada je rukovodstvo kluba krenulo i sa jačanjem igračkog kadra kako bi se ekipa tokom predstojećeg proleća možda i uključila u borbu za plasman vojvođanski rang srpskog fudbala.

U ekipu OFK Siriga vratio se nekadašnji golman ove ekipe Aleksandar Vidović koji je po povratku u nekadašnji klub izjavio:

- Hvala puno na lepih šest meseci mom, sada već bivšem klubu FK Jedinstvo Gospođinci. Mojim bivšim saigračima, a sadašnjim velikim prijateljima na čelu sa predsednikom, upravom i svim navijačima želim da se zahvalim na velikoj podršci i dobrom druženju. Poželeo bih im puno zdravlja i sreće, a ja se sada vraćam kući.

Foto: OFK Sirig

Vidović je zadužio dres sa brojem "85"

 

Kao što je već rečeno OFK Sirig je prvi deo šampionata okončao sa sedam pobeda i po četiri remija i poraza, a u prvom susretu prolećnog dela šampionata dočekaće ekipu Fruškogorskog partizana od kojeg su na startu ovosezonskog šampionata ubedljivo poraženi rezultatom 0:5.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading