PETI NOVAJLIJA U ZABLAĆU: Igrački kadar je već sada respektabilan i za viši rang!

Autor:

Sport

28.12.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaća publika će na proleće baš imati šta da vidi na terenu!

PETI NOVAJLIJA U ZABLAĆU: Igrački kadar je već sada respektabilan i za viši rang!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Posle tri sezone u Zapadno moravskoj zoni, Omladinac je spreman za iskorak i plasman u viši rang.

Republika

U prvom delu sezone uspeli su da upišu 11 pobeda i dva poraza, bez podele bodova. Sve to im je bilo dovoljno za prvo mesto na tabeli i 33 boda, sedam više u odnosu na ekipe Sevojna i Zlatara koje dele drugu poziciju. 

U Zablaću se posle takmičarskih mečeva radi punom parom. Promovisan je Dušan Tošić koji će na proleće voditi ekipu sa klupe. Posle postavljanja novog šefa stručnog štaba krenulo se sa jačanjem igračkog kadra. Do sada je dres Omladinca zadužio Aleksa Jelić, Matija Protić, Svetozar Nedeljković i Stefan Bojović

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Stefan Petrović

 

Peti novajlija Omladinca od danas je Stefan Petrović (29). Petrović igra na u zadnjoj liniji, ovim pojačanjem će klub dodatno ojačati taj deo ekipe, koja je već sada pod jakom konkurencijom. Dugogidšnji je igrač Poleta iz Ljubića sa kojim se takmičio u Srpskoj ligi Zapad. Sa svojim sada već bivšim saigračima na zimsku pauzu u višem rangu otišao je sa petog mesta na tabeli. Stefan je može se reći proveren i kvalitetan igrač, sa velikim iskustvom igranja u ovom rangu.

Lider iz Zablaća prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Lazarici. U prvom duelu od tima iz Prilipca poraženi su rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading