SEDAM NOVIH LICA U SREMU: Klub se ozbiljno sprema za prolećne bitke za viši rang!

Autor:

Sport

28.12.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz pojačanja u Sremskim Mihaljevcima se nastavlja.

SEDAM NOVIH LICA U SREMU: Klub se ozbiljno sprema za prolećne bitke za viši rang!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Debitantska sezona u Sremskoj ligi i odlazak na zimsku pauzu sa treće pozicije je podigao apetite kluba. 

Republika

Uprava Srema je u ovom prelaznom roku ozbiljno prionula na posao, kako se ne bi ova prilika propustila na proleće. Plasman u  Vojvođansku ligu jug je na dva koraka preko baraža, odnosno na četiri preko prvog mesta. Prva promena posle završetka takmičarskih mečeva bila je na klupi. Novi trener tima je Dragoslav Antonić

Do sada je uprava kluba predstavila nekoliko novajlija. To su redom Ivan Aćimov, Petar Devrnja, Luka Stojanović i Mateja Skadrić. Od danas klub je bogatiji za još tri nova igrača.

Marko Stefanović (23), igra na poziciji levog beka. Stefanović je ponikao u Voždovcu, nastupao je još i za Sinđelić (Beograd), Heroj Polet i Beljinu iz koje i dolazi u Srem. 

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

 

Vujić Branislav (25) će na proleće nositi dres tima iz Sremskih Mihaljevaca. Uprava kluba je u nekoliko navrata pokušava da ostvari saradnju sa Markom, ali se to sada na radost svih u klubu napokon ostvarilo. Vujić igra na poziciji veznog igrača i zasigurno će biti jedno od zvučnijih pojačanja ovog prelaznog roka u ligi. Kroz karijeru je nastupao za Slobodu iz Užica, Mačvu (Šabac), Hajduk Divoš i Vinču iz Topole.

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

 

Treće pojačanje u ovoj etapi, odnosno sedmi novajlija u ovom zimskom prelaznom roku je Ivan Gmizić (28). Poznato ime sa vojvođanskih terena u Mihaljevcima. Gizić igra na poziciji zadnjeg i prednjeg veznog, krasi ga velika borbenost, kreativnost i odličan pregled igre. Do sada je nastupao za Graničar, Lovac, Donji Srem, Dunav, Srem Jakovo i Dedinje.

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

 

Po do sada urađenom u ovom prelaznom roku, Srem se sprema za prolećni napad na plasman u viši rang. Svi u klubu su spremni za iskorak, i na postavljenom cilju se uveliko radi na svim poljima.

Srem u Sremskoj ligi prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv Hajduka iz Divoša. U prvom meču na gostovanju poraženi su rezultatom 3:2. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading