PRED NJIMA ĆE PROTIVNICI DRHTATI: U Sremu se formira ekipa koja će uzdrmati vojvođanski fudbal!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeno, ispunjeno...

PRED NJIMA ĆE PROTIVNICI DRHTATI: U Sremu se formira ekipa koja će uzdrmati vojvođanski fudbal!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Ne tako davno opština Pećinci mogla je da se podiči fudbalskim kolektivom koji je bio član elitnog ranga srpskog klupskog fudbalskog takmičenja. Polovinom druge decenije XXI veka, Fudbalski klub Donji Srem tri godine je proveo u superligaškom karavanu, a u sezoni 2013/14 stigli su i do četvrtfinala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji.

 

Ovoga puta, jedan drugi klub iz mesta Sremski Mihaljevac, koje pripada opštini Pećinci krči put ka vrhu srpskog fudbala.

Tokom jučerašnjeg dana rukovodstvo Fudbalskog kluba Srem iz Sremskih Mihaljevaca izdalo je saopštenje u kojem je, između ostalog, istaklo da će u što skorije vreme javnost obavestiti o novim akvizicijama kluba pred nastavak šampionata. Obećano, već danas je ispunjeno.

FK Srem iz Sremskih Mihaljevaca nedavno je obavestio javnost da je klub angažovao novog trenera. U pitanju je Dragoslav Antonić koji će na klupi zameniti dojučerašnjeg šefa stručnog štaba Živka Budimirovića, a danas su predstavljena i dvojica igrača koji će pomoći ekipi u ostvarenju zacrtanih ambicija.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Prva akvizicija Srema - Ivan Aćimov

 

Prvo pojačanje jeste Ivan Aćimov. Dvadesetogodišnji fudbaler igra na poziciji desnog beka, a tokom dosadašnje fudbalske karijere nastupao je za beogradski Voždovac, Budućnost iz Arilja i Donji Srem 2015 iz Pećinaca, a istovremeno ovaj fudbaler ima i internacionalnog iskustva pošto je nosio i dres slovenakog Primorja.

Republika

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Petar Devrnja - za ubojitiji napad

 

Petar Devrnja je drugo pojačanje kluba iz Sremskih Mihaljevca. Devrnja je 1999. godište i pokriva krilne pozicije. Tokom karijere nastupao je za Zemun, zemunski Zmaj, Brodarac, Jedinstvo Kraljevci i Lovac iz Karlovčića.

Da podsetimo, Srem iz Sremskih Mihaljevca j jesenji deo šampionata u okviru Sremske lige okončao na trećoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na lidera, Budućnost Salaš Noćajski i tokom narednog proleća očekuje se velika borba kada je reč o plasmanu u viši rang, Vojvođanskoj ligi Jug.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading