PRVI FILTER: Promene u igračkom kadru novosadskog prvoligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbano se ovih zimskih dana radi u klubu iz "srpske Atine".

PRVI FILTER: Promene u igračkom kadru novosadskog prvoligaša!

Foto: RFK Novi Sad 1921

U prethodnih desetak dana RFK Novi Sad 1921 angažovao je dva vrsna pojačanja od kojih se očekuje da tokom predstojećeg proleća pomognu ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

 

Prvi je među novosadske "Kanarince" stigao nekadašnji fudbaler beogradskog Čukaričkog, internacionalac iz Gane Regan Obeng, da bi tokom jučerašnjeg dana (utorak 20. decembar) klub obelodanio da će dres ovog kluba u narednom periodu poneti i nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca Ljubiša Reljić.

Nakon navedenih pridošlica, rukovodstvo novosadskog prvoligaša obelodanilo je da su sporazumno raskinuli ugovore sa trojicom svojih dosadašnjih igrača. Slobodni u izboru nove sredine su Nemanja Vukmanović, Matija Gluščević i Kadir Pepić.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Zajedničkim snagama ka ostvarenju ciljeva - RFK Novi Sad 1921

 

Tokom prethodne jeseni Nemanja Vukmanović je četiri puta poneo dres Novog Sada, a svega dva puta je bio starter. Na terenu je proveo ukupno 173 minuta i zaradio je jednu javnu opomenu.

Matija Gluščević je zabeležio ukupno sedam nastupa u prvom delu šampionata, ali je samo jednom bio starter. Na terenu je proveo ukupno 163 minuta i zabeležio tri javne opomene.

Sedamnaestogodišnji Kadir Pepić od starta sezone 2022/23, niti jednom se nije našao na terenu kada je reč o Prvoj ligi Srbije.

RFK Novi Sad 1921 zahvalio se pomenutim fudbalerima i poželeo im mnogo sreće u nastavku igračke karijere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading