GOLMAN JE STUB EKIPE: Iskusni čuvar mreže crveno-belih pojačao žarkovačkog zonaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećeg proleća pokušaće da nadmaše ostvarenja rivala iz Padinske skele i sa Dorćola.

GOLMAN JE STUB EKIPE: Iskusni čuvar mreže crveno-belih pojačao žarkovačkog zonaša!

Foto: OFK Žarkovo

Prethodne 2021/22 sezone OFK Žarkovo je bilo član drugog stepena srpskog fudbalskog takmičenja. Takmičili su se Žarkovčani i u plej-of fazi, ali su po okončanju sezone usled nastalih problema morali da odustanu od prvoligaškog karavana i aktuelnu sezonu započnu u Beogradskoj zoni čiji su deo poslednji put bili u sezoni 2009/10.

 

Prvi deo šampionata u četvrtom rangu srpskog fudbala, OFK Žarkovo je okončalo sa skorom od deset pobeda, dva remija i tri poraza i sa 32 osvojena boda bila su dovoljna za treću poziciju i svu u ekipi se nadaju da će tokom proleća uspeti da preteknu dve vodeće ekipe PKB iz Padinske skele i GSP Polet Dorćol koji u ovom momentu imaju pet, odnosno šest bodova više.

U cilju jačanja igračkog rostera Žarkovčani su angažovali iskusnog čuvara mreže Strahinju Markovića koji stiže iz beogradskog Sinđelića.

Tridesetjednogodišnji golman rođen je u Kraljevu 26. maja 1991. godine. Tokom dosadašnje karijere nastupao je za čačansku Slobodu, Poštar Zvezdaru, kraljevački Metalac, Torlak, Leštane i Sremčicu, kao i već pominjani Sinđelić ćiji je član bio od nepunih godinu dana.

Foto: OFK Žarkovo

Novi čuvar mreže Žarkovčana - Strahinja Marković

 

Potpuno je jasno da će iskusni Strahinja Marković biti uzdanica ekipe među stativama.

Borbu za plasman u Srpsku ligu Beograd, OFK Žarkovo započinje na gostujućem terenu. U prvom kolu nastavka šampionata Žarkovčani će gostovati ekipi Sremčice. Prvi susret dve ekipe na startu ovosezonskog takmičenja okončan je trijumfom OFK Žarkova rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

21.12.2022 05:22

Moj dečko je golman oooo