KANARINCI SVE JAČI: Novo internacionalno pojačanje stiglo u Novi Sad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletira se sastav za prolećni deo sezone.

KANARINCI SVE JAČI: Novo internacionalno pojačanje stiglo u Novi Sad!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Jesenju polusezonu u okviru Prve lige Srbije okonćali su na šestoj poziciji sa izglednim šansama da se u drugom delu šampionata uključe u borbu za plasman i u elitni rang srpskog fudbala.

 

Osam pobeda, četiri remija i sedam poraza ostvarili su "Kanarinci" i sa 28 osvojenih bodova imaju bod manje od sremskomitrovačkog Radničkog koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu Super lige Srbije.

U želji da što spremnije dočeka nastavak takmičenja, rukovodstvo RFK Novi Sad 1921 užurbano radi na jačanju igračkog kadra. Član novosadskog kluba već je postao internacionalac iz Gane, nekadašnji fudbaler beogradskog Čukaričkog, Regan Obeng.

Danas su "kanarinci" obelodanili još jedan potpis. Član RFK Novi Sad 1921 postao je Ljubiša Reljić koji u "srpsku Atinu" stiže iz ekipe Tekstilca iz Dervente koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Foto: RFK Novi Sad 1921

Novi "Kanarinac" - Ljubiša Reljić

 

Reljić je rođen 12. jula 1999. godine. Igra na poziciji levog krila, mada se može snaći i na suprotnoj strani terena. Pored ekipe Tekstilca nastupao je i za banjalučki Borac u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala.

Kako su istakli u klubu iz Novog Sada ugovor je potpisan do leta 2024. godine.

Da podstimo, RFK Novi Sad 1921 u prvom prolećnom kolu gostuje u Kruševcu ekipi Trayala, a start prolećnog dela šampionata zakazan je za 25. februar 2023. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading